Web Analytics
Jump to content

Kjøpe gitar i USA


Hugo
 Share

Recommended Posts

Vet det har vært en del tråder om dette allerede, men jeg vil gjerne ha noen spesifikke anbefalinger om hva jeg burde gjøre.

Gitaren jeg har lyst til å kjøpe fra USA er Fender American Stratocaster, svart med lønn i gripebrettet (så vet dere det). Har tittet litt på nettet og sett at noen nettsteder i USA selger den for drøyt fem og et halvt tusen kroner. I Norge koster den litt over 10.000.

I slutten av denne måneden reiser en venn av meg til New York. Derifra skal han dra på en rundreise rundt i USA for så å ende opp i New York igjen. Tiden han er i New York før han reiser tilbake til Norge igjen er sannsynligvis kort (noen knappe timer), og han ankommer New York etter mange timer med buss/bil fra ... langveisfra.

Hva skal jeg gjøre? Hva skal han gjøre? Hva skal han si? Er det trygt?

Takker for alle konstruktive svar.

Hugo

Link to comment
Share on other sites

jeg gjorde akkurat det der. kjøpte american stratocaster, fattern plukka den opp og det gikk knirkefritt. han tok den som handbagasje på flyet. slapp å betal avgifter og annen faneskap. veldig enkelt.

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte også gitarn min i USA, en ibanez rg170. En drittgitar, men fikk den iallefall for halvparten av hva den koster i norge. Tok den med som handbagasje på flyet. Enkelt og greit.

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal til US 1.juli.. Da skal jeg kjøpe gitar jeg også....

Jeg bestiller den til en butikk i nærheten av hvor jeg skal (Sender mail til Fender, og evt. den butikken jeg skal til), og passer på at de har den inne mens jeg er der. Kjøper denl og tar den spom håndbagasje på flyet.... I værste fall betaler jeg bar litt ekstra....... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Men er det ikke billigere å kjøpe den i en nettbutikk?

Kommer an på hvor mye moms, etc. du klarer å slippe unna. Hvis du får en riktig bra deal (music123, etc.), hender det at det blir billigere, selv med avgifter og det hele.

Link to comment
Share on other sites

Hugo: Jeg bestilte gitaren fra www.music123.com og ba dem levere til hotellet pappa skulle bo på. han fikk den når han skulle, signerte på en kvittering, tok den med seg på flyet som håndbagasje og overrakte meg herligheten. NULL bullshit. akkurat det samme om du ber kompisen din handle fra musikksjappe i USA, men de er en smule dyrere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.