Web Analytics
Jump to content

musikant trengs


constanthitmachine
 Share

Recommended Posts

ja da satt jeg meg ned foran pcn med ambisjoner om å finne en kar som mestrer trommer og kanskje en bassist.

vanskelig å sette fingeren på hvem man er ute etter, men har du idoler som john bonham, mitch mitchell, taylor hawkins for det vanvittige tilslaget (and the boyish good looks haha) så er du på god vei. Jeg kan sitte å ramse opp trommiser i det uendelige, som har fargelagt rock i den retningen jeg får ereksjon av. og forhåpentligvis så handler ikke dette forumet om å kunne mest mulig bandteori, for jeg kan antakeligvis mer enn deg uansett haha.

det siste var sjavsagt en spøk.

vi er en gjeng musikere som har ambisjoner om det aller største, sjekk creedence clearwater revival - keep on chooglin live på youtube, nemlig å spille foran en crowd som er totalt lost i den energien som blir laget og formidlet på scena, while youre getting paid top dollar doing it. dette høres gay ut, men slik skriver iallefall jeg. med et smil rundt munnen.

en annen ting, teknikk og raskhet osv er inget must. talent er det aller største. det verste jeg veit er å se folk som sitter på immerslund eller andre steder og kjører skalaer opp og ned så kjapt de kan i håp om å få respekt eller hva de i alle dager er ute etter med det de driver med. det har det blikket, please se på meg, men ikke se på meg alikkavel fordi jeg er så tøff og sår. rart at det er mange metall hoder som sitter slik også. føler du deg truffet så ja... beklager, du har det sikkert fett med deg selv og dine, men du har ingenting i vår krets å gjøre. men du må jo ha spilt trommer før selvsagt. groove er tingen, groover du så groover vi ikke sant.

i skrivende stund så hører jeg mye på black keys, white stripes, horehound, alt som kommer fra den tørre og ekstremt kåte mohave ørkenen i usa, som feks qotsa, eagles of death metal, kyuss, brant bjork osv osv osv. er det ikke rart at det egentlig er bare ett knippe dudes som lager all denne musikken? vi må bli kjent med dem.

men seff Led zep, the doors, hendrix osv osv osv er også enormt inspirerende og fantastisk musikk. sjekk ut hush now med Hendrix også på youtube. drit i spotify, du finner ikke den der din viktigper haha :P

sikkert mye bullshit jeg har skrivd her nå men yeah. slik er det. prøver å være så ekte som mulig iallefall.

takk for meg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.