Web Analytics
Jump to content

musikant trengs


constanthitmachine
 Share

Recommended Posts

ja da satt jeg meg ned foran pcn med ambisjoner om å finne en kar som mestrer trommer og kanskje en bassist.

vanskelig å sette fingeren på hvem man er ute etter, men har du idoler som john bonham, mitch mitchell, taylor hawkins for det vanvittige tilslaget (and the boyish good looks haha) så er du på god vei. Jeg kan sitte å ramse opp trommiser i det uendelige, som har fargelagt rock i den retningen jeg får ereksjon av. og forhåpentligvis så handler ikke dette forumet om å kunne mest mulig bandteori, for jeg kan antakeligvis mer enn deg uansett haha.

det siste var sjavsagt en spøk.

vi er en gjeng musikere som har ambisjoner om det aller største, sjekk creedence clearwater revival - keep on chooglin live på youtube, nemlig å spille foran en crowd som er totalt lost i den energien som blir laget og formidlet på scena, while youre getting paid top dollar doing it. dette høres gay ut, men slik skriver iallefall jeg. med et smil rundt munnen.

en annen ting, teknikk og raskhet osv er inget must. talent er det aller største. det verste jeg veit er å se folk som sitter på immerslund eller andre steder og kjører skalaer opp og ned så kjapt de kan i håp om å få respekt eller hva de i alle dager er ute etter med det de driver med. det har det blikket, please se på meg, men ikke se på meg alikkavel fordi jeg er så tøff og sår. rart at det er mange metall hoder som sitter slik også. føler du deg truffet så ja... beklager, du har det sikkert fett med deg selv og dine, men du har ingenting i vår krets å gjøre. men du må jo ha spilt trommer før selvsagt. groove er tingen, groover du så groover vi ikke sant.

i skrivende stund så hører jeg mye på black keys, white stripes, horehound, alt som kommer fra den tørre og ekstremt kåte mohave ørkenen i usa, som feks qotsa, eagles of death metal, kyuss, brant bjork osv osv osv. er det ikke rart at det egentlig er bare ett knippe dudes som lager all denne musikken? vi må bli kjent med dem.

men seff Led zep, the doors, hendrix osv osv osv er også enormt inspirerende og fantastisk musikk. sjekk ut hush now med Hendrix også på youtube. drit i spotify, du finner ikke den der din viktigper haha :P

sikkert mye bullshit jeg har skrivd her nå men yeah. slik er det. prøver å være så ekte som mulig iallefall.

takk for meg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.