Web Analytics
Jump to content

Rockeband i Oslo søker vokalist


Odinster
 Share

Recommended Posts

Rockeband søker vokalist med baller og røst!

Det er fint hvis du har litt banderfaring fra før, men hvis du synger bra er det selvsagt ikke et krav. Det som er viktig er at vokalisten er med på å forme både musikk og tekst, og ikke bare stikker innom øving når vi trenger en stemme. Spiller du et instrument er det fabelaktig, men vi har trommis, bassist og to gitarhelter fra før så det er ikke noe must.

Fint om du er en litt stødig fyr som ikke bruker heroin eller tar med deg hagle på øving.

Om oss:

- Vi har spilt sammen i ca et halvt år, og øver en til to ganger i uken i et supert øvingslokale med studio og innspillingsmuligheter på Alnabru.

- Vi er fire karer på rundt 30 år. Alderen din er ikke avgjørende, men fint om du er ferdig med ungdomsskolen og heller ikke har nådd midtlivskrisen ennå.

- Vi spiller rock, kanskje mer mot stoner rock, og er glad i gain. Det er litt vanskelig å beskrive stilen, men er du interessert kan vi sende deg et opptak fra øving så du får en følelse av hva vi holder på med. Du skal selvsagt også være med å utvikle stilen videre.

- Vi har ambisjoner om å snekre sammen et stødig sett av låter og komme oss ut å spille så snart som mulig. Når vi føler at vi er klare, spiller vi inn en demo i studioet vårt, og da er det bare opp til oss, Gud og fylkesmannen hvor veien går videre.

Kontakt meg på PM, eller Frank på frankandrejorgensen@hotmail.com eller tlf 97057855 hvis du synes dette høres ut som noe du kunne tenke deg å være med på.

Edited by Odinster
Link to comment
Share on other sites

høres ut som en fantastisk gjeng mennesker som trenger vokalist. jeg synger selv, men har lissom litt mange baller i lufta. men likte innlegget deres med en gang jeg så det haha.

et par spm har jeg da på lager. hva slags greie er det dere tenker å sette igang? er dere dyktige? skryting er ikke feil, det er derimot bra, apropos baller.

Link to comment
Share on other sites

Beklager sent svar.

Målet er komme oss ut og spille i løpet av neste sommer. Vi har foreløpig tatt sikte på musikkens dag, men har også kompiser i andre band, med et større navn enn oss, vi evt kan varme opp for.

Ellers kunne det vært gøy å spille på små brune puber utenlands, f.eks. i Tyskland, Nederland, Belgia ol. Men det er vel et lite stykke dit.

Vi er i utgangspunktet ikke ute etter platekontrakt med Warner, og har ikke slutta å jobbe for å si det sånn.

Kvalitetsnivået på bandet er noe sammensatt. Vi har alle så nær som en spilt i band siden vi var fjortiser, men vi har rokkert litt på de rollene vi har hatt før.

Trommisen vår har lang erfaring med gitar og bass, men har nå lagt vekk fjøla til fordel for stikkene. Han har også utdannelse innenfor studioteknikk. Bassisten har hatt mest erfaring med gitar og MIDI, mens gitarhelt #1 startet i band for drøye fire år siden. Det skal også sies at sistnevnte har spillt en del på gutterommet i forkant av dette. Undertegnede har vært skapgitarist i ca 16 år, men har sunget i de fleste bandene jeg har vært i.

Vi ønsker vel å lage mest mulig melodiøse låter, stinne av trøkk. Derfor er vi ikke redd for å blande stiler, og de fleste ideer er velkommen.

Håper dette svarte på spørsmålene dine. Har du fler så bare fyr løs :)

Edited by Odinster
Link to comment
Share on other sites

tøft.

høres jo magisk ut hehe. har også en fetisj retning tyskland, belgia osv. mye kult som skjer der.

er det mulig å få høre et opptak av øving og kanskje? syns huske det sto noe om det.

litt om meg da hvis det kan være av interesse

halveis i 20 åra. har vokst opp med gitar selv, men på en uvanlig måte kanskje. ble ikke veldig aktiv før jeg var 18 19.

har også hatt mine moments på batteriet, og endel erfaring fra latin perk. men vil heller se på meg selv som en 14 år gammel john bonham haha.

stoner rock er vel der jeg også driver å roter. alt som kommer fra josh homme og gutta er magisk. uten å lage lister.

kan noen artige bluesy triks på munnspillet også når ccr var inspirerende.

dere høres jo ut som en bra bunch!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.