Web Analytics
Jump to content

[elektronika]Mow the laundry


hkh
 Share

Recommended Posts

Thanks

Veninne av meg, Tuva fosse som synger

Vi holdt på med en annen låt og så tok vi et take på denne før vi gav oss

one take wonder, haha... laget en dobling med autotune og klanget den ned, så ble den fin og ambient

Link to comment
Share on other sites

Veldig fint Håkon. Passer bra etter en lang arbeidsdag. Kanskje noe "anonym" i betydningen at man glemmer at den står på i bakgrunnen, men den var jo absolutt unikt og har personlighet.

Kort oppsummert:

Låta er akkurat som den er ment, og innen sjangeren fungerer den knall. Ikke noen radiohit, og ikke festmusikk, men veldig bra lagd. :)

Edited by Morten Larsen
Link to comment
Share on other sites

Takk! Vet ikke hva jeg skal kalle dette, men det er mest eksperimentering med ting jeg ikke har gjort før - skifte mellom organisk streit beat til skitten swing-beat f.eks og overgangen fra ambient til funky men over akkuratt samme akkordene. Rhodes som bass har jeg heller aldri gjort før, funket ganske bra synes jeg.

Kan jo nevne at gitarene er spilt inn gjennom axe fx, men gjort for en stund siden - før jeg fikk skikkelig kontroll på boksen.

Titler tar jeg fra urban dictionary, hehe

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes at dette er en veldig behagelig låt som i hovedsak funker veldig bra. Dersom jeg skulle være litt kritisk, og foreslå små endringer, ville det først og fremst være knyttet til forholdet mellom perkusjon og resten. Etter min smak er den en ørliten tanke for fremtredende.

Men som sagt, låta er veldig behagelig :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.