Web Analytics
Jump to content

Reunionkonsert med Gåte


nikotro
 Share

Recommended Posts

Har aldri opplevd Gåte live, så jeg gleder meg veldig.

Synd at de ikke skal fortsette, men har oppdaget et band som heter 22, og som blant annet består av gitaristen i Gåte.

Dette bandet er også veldig bra, selv om det er en litt annen genre.

Link to comment
Share on other sites

Min personlige mening er at 22 er noe søppel. På plate er musikken helt uten låter, og live er det hopping i karnevalkostymer.

Vel, vel... Hver sin smak kanskje.

Jeg sjekket MySpace siden nå - RHCP klone kanskje, men hvis du mener dette er "søppel" så bør du være en jævel av en låtskriver og musiker..

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor i all verden må jeg være en god låtskriver fordi 22 låter som søppel i mine ører?

Fordi det opplagt ikke er dårlig rent kvalitetsmessig. Hvorfor ikke bare si at du ikke liker det ? Er så utrolig smålig å rakke ned på folk som opplagt er flinke synes jeg.

Link to comment
Share on other sites

Syntes 22 var et så morsomt band at jeg kjøpte EPen dems. Dyktige i det de gjør uten tvil. Syns dog de kunne spart seg for den knallharde gimmicken de kjører. Et greit avbrekk fra de uttallige metall/døds-kjedelige-straight-forward-hard-rock-banda som det kryr av i Trondheim..

Link to comment
Share on other sites

Min personlige mening er at 22 er noe søppel. På plate er musikken helt uten låter, og live er det hopping i karnevalkostymer.

Vel, vel... Hver sin smak kanskje.

Da har vi helt ulik smak. Rett og slett. Hva liker du, om jeg tør spørre?

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.