Web Analytics
Jump to content

"Open Your Eyes"


complex
 Share

Recommended Posts

Alterbridge er et nytt band som Består av Myles Kennedy, Mark Tremonti, Brian Marshall og scott phillips. Mark Tremonti, Brian Marshall og Scott Phillips er fra det kjente bandet creed, som har solgt over 24 millioner plater. (Som nettop har slutta som band)...

I dag ga de ut sin første singel, og jeg var så heldig å fikk laste ned denne sangen "Open You Eyes" av broren til Mark Tremonti (Michael Tremonti).. å jeg fikk lov til å dele me meg slik vh1.com har gjort :mrgreen:

Her er sangen, Hva synes dere.?`jeg syns den er konge.. Shred shred shred.. http://www.musikknorge.com/open_your_eyes.mp3

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"....Brian Marshall og Scott Phillips er fra det kjente bandet creed, som har solgt over 24 millioner plater."

;) er ikke noe galt i å vere creed-entusiast :P

Nei.. Men topicen handler jo om alterbridge ;)

Link to comment
Share on other sites

skal se om jeg finner en link til en side der de har tatt to kjente Creed sanger og spilt de i sync, en fra venstre høytaler og en fra høyre høytaler. Begge sangene går samtidig, og det høres ut som en sang :) De bruker samme riff, samme tempo i begge sangene. Du kan slå av den ene sangen på hvilket som helst sted, starte opp den andre sangen på samme sted og man vil nesten ikke merke forskjell på at det er en annen sang som spilles. Det er resirkulering av musikk for dere det! :shock:

:o

Link to comment
Share on other sites

skal se om jeg finner en link til en side der de har tatt to kjente Creed sanger og spilt de i sync' date=' en fra venstre høytaler og en fra høyre høytaler. Begge sangene går samtidig, og det høres ut som en sang :) De bruker samme riff, samme tempo i begge sangene. Du kan slå av den ene sangen på hvilket som helst sted, starte opp den andre sangen på samme sted og man vil nesten ikke merke forskjell på at det er en annen sang som spilles. Det er resirkulering av musikk for dere det! :shock:

:o[/quote']

Link??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.