Web Analytics
Jump to content

"Open Your Eyes"


complex
 Share

Recommended Posts

Alterbridge er et nytt band som Består av Myles Kennedy, Mark Tremonti, Brian Marshall og scott phillips. Mark Tremonti, Brian Marshall og Scott Phillips er fra det kjente bandet creed, som har solgt over 24 millioner plater. (Som nettop har slutta som band)...

I dag ga de ut sin første singel, og jeg var så heldig å fikk laste ned denne sangen "Open You Eyes" av broren til Mark Tremonti (Michael Tremonti).. å jeg fikk lov til å dele me meg slik vh1.com har gjort :mrgreen:

Her er sangen, Hva synes dere.?`jeg syns den er konge.. Shred shred shred.. http://www.musikknorge.com/open_your_eyes.mp3

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"....Brian Marshall og Scott Phillips er fra det kjente bandet creed, som har solgt over 24 millioner plater."

;) er ikke noe galt i å vere creed-entusiast :P

Nei.. Men topicen handler jo om alterbridge ;)

Link to comment
Share on other sites

skal se om jeg finner en link til en side der de har tatt to kjente Creed sanger og spilt de i sync, en fra venstre høytaler og en fra høyre høytaler. Begge sangene går samtidig, og det høres ut som en sang :) De bruker samme riff, samme tempo i begge sangene. Du kan slå av den ene sangen på hvilket som helst sted, starte opp den andre sangen på samme sted og man vil nesten ikke merke forskjell på at det er en annen sang som spilles. Det er resirkulering av musikk for dere det! :shock:

:o

Link to comment
Share on other sites

skal se om jeg finner en link til en side der de har tatt to kjente Creed sanger og spilt de i sync' date=' en fra venstre høytaler og en fra høyre høytaler. Begge sangene går samtidig, og det høres ut som en sang :) De bruker samme riff, samme tempo i begge sangene. Du kan slå av den ene sangen på hvilket som helst sted, starte opp den andre sangen på samme sted og man vil nesten ikke merke forskjell på at det er en annen sang som spilles. Det er resirkulering av musikk for dere det! :shock:

:o[/quote']

Link??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
  • Sånn ble dette så langt:
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.