Web Analytics
Jump to content

Guthrie Govan til Norge!


Yngtchie Blacksteen
 Share

Recommended Posts

 • Replies 50
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • 2 weeks later...

Jeg pratet med min kontakt i går, og han skal gi meg nærmere informasjon en gang i neste uke. Jeg gleder meg som en unge, må bare finne ut hvordan jeg skal komme meg ned dit uten at det skal koste for mye flesk. Tenker at det blir fly ned til Oslo, bli der en uke, og så ta tog til stedet konserten skal være. Det blir en gang i desember.

Dette er noe som ikke skjer ofte, det blir ihvertfall første gang han spiller i Norge, og jeg vil anbefale dette til alle som har den minste interesse for Govan og bra gitarspill generelt. Once-in-a-lifetime? For mange av oss så er det kanskje det, så alle bør sette av tid og penger til denne konserten.

Link to comment
Share on other sites

Har han ikke gitt ut noen plater? Jeg finner bare bøker av fyren, og noen youtubeklipp

Han har gitt ut Erotic Cakes.

Det er et soloalbum. Han har også vært med på mye annet.

The Fellowship spiller jo mye. Også er han med i ny og ned i et techno/punkband (?) som heter The Young Punx.

Link to comment
Share on other sites

Har han ikke gitt ut noen plater? Jeg finner bare bøker av fyren, og noen youtubeklipp

Gav ut Erotic Cakes for ikkje så mange år sidan, saman med broren Seth på bass. Trommisten huskar eg ikkje kven var.

Han har gitt ut opptil fleire bøker om teknikk o.l. Eg trur han er gitarlærar i U.K.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.