Web Analytics
Jump to content

Sulphurs korte Norgesturne


Wylde Thing
 Share

Recommended Posts

Side bl.a. Aphelion har vært så flink å promotere sine konserter her inne så hiver jeg meg på bølgen :)

Sulphur skal altså ha promoteringsturne ( en liten en sådan) og The Sickening skal være band nr 1/2 (alt etter hvilken by ^_^ ) med oss.

konsertene blir som følger:

09 okt 2009 20:00 Mocca Kristiansund

10 okt 2009 20:00 Uffa Trondheim

16 okt 2009 20:00 1880 Bergen

17 okt 2009 20:00 Garage Bergen

Klokkeslett er vanskelig å si men vil tro rundt halv elleve på de over 18 årsgrense.

Håper flere av dere ar mulighet til å stille:) Den nye plata skiller seg noe ut fra den forrige (ikke fullt så black metal) og alle sangene vil komme på myspacen vår snarest.

Vi kommer til oslo også men dato er ikke avklart ennå.

Link to comment
Share on other sites

Stavanger/Kristiansand, da hadde det vært en mulighet hvertfall men er jo fremdeles et par timers kjøring.

det var under vurdering med kristiansand ,men ble kluss i bookingen, men kommer kanskje til å skje, :) en tur til Bergen fortjener du nok uansett:) mye gøy å gjøre her. (husk regnklær)

Link to comment
Share on other sites

Eg kjem på uffa dersom de spelar spilt blod og brente knokler

den kan eg nok garantera :) kom tidlig for den kjem nok tidlig i settet :)

Blir den på gitarnorge som har kome på flest av mine konsertar du då. haha.

Og tyrant, du får finne på en unnskyldning for en kul guttetur, så får heller konserten komme som en bonus.

( eg trur ikkje eg hadde vore so flink å kome til kristiansand/stavanger for ein enkelt konsert med et undergrunnsband heller)

Link to comment
Share on other sites

Og tyrant, du får finne på en unnskyldning for en kul guttetur, så får heller konserten komme som en bonus.

( eg trur ikkje eg hadde vore so flink å kome til kristiansand/stavanger for ein enkelt konsert med et undergrunnsband heller)

Kan jo alltids prøve :P Og nei det er ikke alltid så lett å få folk til å reise litt for å se undergrundsband, men om man tar det som en helgetur på fest til en annen by så går det av og til :P

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

føler for å bumpe denne siden det nærmer seg, Kan også røpe at plateseskapet hadde en greie med at vi la ut sangene på myspace så lenge før plata kommer så det har ikke vært så mye nytt der ennå, men vi selger nye plata på konsertene. PLata kommer i butikkene 2.november.

See ya there !!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.