Web Analytics
Jump to content

Ennå en på tide med ny gitar tråd


blackstrat91
 Share

Recommended Posts

Da skal jeg ha meg ny gitar etterhvert, men vet ikke hva. Jeg skal bruke ca 13.000 men ikke nødvendigvis alt på en gitar. Har hatt Gibson Les Paul, Musicman og Fender Strat før, men har dere noe spesielt å anbefale? ( ja jeg vet det er best å gå i butikk å prøve seg frem selv) og det skal jeg i morgen...

Link to comment
Share on other sites

Hvordan musikk vil du spille? Hvordan design liker du?

Det er jo mange faktorer som teller når man skaffer seg nye gitarer... Vanskelig å foreslå noe når man ikke vet hvordan smak du har, og litt hva du er ute etter. ;)

Men siden du har hatt Les Paul, Strat og en Music Man før, er du kanskje ute etter noe helt annet denne gangen?

Link to comment
Share on other sites

Hvilken av de gitarene du hat hatt, likte du best og hvorfor solgte du de?

Vi kan ikke bare bestemme for deg uten å vite hvilke gitartyper du foretrekker og hva slags musikk du spiller.

Jeg ville no sett på en brukt LP Classic eller standard. Men du har jo hatt LP.

Link to comment
Share on other sites

Jeg spiller alt fra Blues/Country til Heavy. så er egentlig litt på utkikk etter en allsidig gitar. Men det er godt mulig jeg kjøper noe av det samme jeg har hatt før. Eneste av gitarene jeg hadde før som jeg ikke likte, må ha vært musicmanen. ( Steve Morse Y2D) lyden og utseendet var helt hinsides bra på den, men halsen var ikke noe for meg i det heletatt da den bare var oljet. Jeg liker godt 60's halsene som er på Les Pauler og Halsen på en USA Standard strat. Liker også gitarer med masse toggle switcher og dildall.

Skulle egentlig kjøpe en Carvin DC400 nå, men jeg tror jeg venter til jeg faktisk har prøvd en først. Noe som gjerne ikke er så lett her i Norge.

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Heisann. Jeg har bestillt meg ny gitar. Blir en EVH frankenstrat :D er en fyr i USA som skal lage en. ( vet mange ikke liker etterlikninger), men jeg syntes den er dritfet.

Var det ikke en svindler av en gitarbygger borti over dammen der som solgte Frankenstrater som man ABSOLUTT måtte holde seg borte fra? Hjelp meg med et navn, noen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.