Web Analytics
Jump to content

Paul Mc. Cartney Konsert!


Tusse
 Share

Recommended Posts

Noen som var der?

Ble oppringt 2 timer før den starta og spurt om jeg ville være med, hadde ikke nok spenn akkurat da :( var litt kjipt, for den skulle jeg gjerne vært på..

Link to comment
Share on other sites

Jeg var der,

en av de beste konsertene jeg noen gang har vært på.

Han hadde et særdeles merkverdig oppvarmingsnummer som bestod av en blanding av småekstatiske sirkusfolk og urbane breakdansere.

Etter at de hadde gjort sitt i 25 minutter kom Paul McCartney m/band frem og fanget publikum i sin hule hånd med en gang.

Blant sangene som ble spilt var Penny Lane, Eleanore Rigby, Hey Jude, Get Back og Helter Skelter.

Det var helt supert da Hey Jude kom, Paul fikk nærmest alle de 20.000 tilskuerne på Valle Hovin til å nynne med på "Nanananana"-delen, som seg hør og bør på en McCartney-konsert.

Avslutningen på konserten var helt knall, først Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band som smeltet inn i The End.

Som på originalinnspillingen stod alle de tre gitaristene og dro på med solospillingen på rundgang, et par takter hver mange mange ganger.

Alt i alt en fantastisk opplevelse, det var skammelig at ikke den ble utsolgt.

Og, trommisen var verdens kuleste.

Jeg stod nesten helt inntil gjerdet i midten, om noen lurte ^.^

(Ble stukket gjentatte ganger i ryggen av naglearmbåndet til en random gotherjente, da. Teite gother.)

- Baron

Link to comment
Share on other sites

ja, here we go:

dette var en heftig konsert. litt drit at han starta konserten med "jet," han skulle starta med noe freshere. men det ble bedre, og etter hvert som tiden gikk, spilte bandet diggere og diggere låter. mccartney klinte til med både den heftige violabassen, venstrehendt les paul, morgan akustisk, svvæært steinway-flygel og en "magisk boks," et fargerikt piano med heftig lyd.

han dro til med den ene klassikeren etter den andre, ala hey jude, yesterday, og alle de som du vet kommer, men det som var knall var at han tok "Beibi du kan kjøre bilen min" og Helter Skelter, to diggbare saker.

da han spilte live and let die, den bond-greia, kom det fyrverkeri og hele stasen. og helt på slutten kom en SERIØS shitload med konfetti, og jeg vil tippe på at det ble den heftigste ryddejobben ever. altså: mccartney i storform. fet konsert. det eneste som mangla var norwegian wood + at macca skulle strippa og dansa erotisk dans på scenen.

ellers en knallaften. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Hadde nesten vært en opplevelse å dra. Men har ikke penger til å spandere konsert-penger på noe jeg ikke ELSKER ..

Han er jo bra osv osv , men er ikke no jeg hører på når jeg sitter å hører på musikk . men hadde vært fett å få med seg live om jeg var millionær ellerno :P (eller , ikke millionær , men hadde iallefall såpass mye penger at jeg slapp å krite på plekter på musikk sjappa :P)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

GalRompe: Den gitaren han bruker når han spiller Yesterday er en Epiphone, faktisk den samme han har brukt til Yesterday siden en gang på 60-tallet. Ellers tror jeg han bruker en Martin når det går i akustiks gitar. Grunnen til at han bruker forskjellige gitarer på yesterday og resten er at han stemmer ned Epi'n til D, så han kan spille grepene G-F#m-Hm-Em-C i stedet for F-em-Am-Dm-Bb. Sikkert lettere grep, eller finere klang i gitaren med de grepene.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.