Web Analytics
Jump to content

Jiwestone....noen erfaringer ?


Archangel
 Share

Recommended Posts

Er det noen som har noen erfaringer med Jiwestone , de sier jo at de ligger endel under i pris i forhold til kvalitet , noe som er logisk dersom det er slik at det ikke er noe mellomledd ?

Har allerede bestilt en akustisk gitar derfra da :D

www.jiwestone.no

Link to comment
Share on other sites

Guest DackA

Archengel , jeg har en Jiwestone strat-kopi , veldig fornøyd med den , lett og spille på og god i forhold til prisen.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...

Det oser billig av produktene deres.. med en gang jeg fikk meg el-gitar kjøpte jeg 2 pedaler der..

wah-pedalen jeg kjøpte der klikka etter noen få timer.. men jeg fikk pengene tilbake og fikk beholde pedalen (God service! selv om jeg var nødt til å kaste pedalen da , fikk hodepine av den :lol: )

gitarene derimot har jeg ikke prøvd.. rekner med at det er som med alt annet (nesten......) at du får det du betaler for og kun det ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en Jiwestonegitar som ligner litt på en RG!

den var den eneste gitaren min i 3 år! det har faktisk vært en utrolig god gitar både å spille på og lydmessig! ikke var den dyr heller! flere andre gitarister har også prøvd den og sier den er veldig bra å spille på!

jeg kjøpte en tuner også den ganga, men det ble ødelagt etterhvert..;P

så min erfaring er at gitarene er helt greie asså=)

Link to comment
Share on other sites

Guest Oscar

jeg har en dårlig erfaring med LP-1000, jeg likte ikke gitaren noe særlig, var ikke spesielt god å spille, den var vel heller ikke noe særlig god lydmessig. Dette var min første gitar, hvis du skal kjøpe en Les Paul, så anbefaler jeg at du kjøper en Epiphone Les Paul Standard, litt dyrere, men mer for pengene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.