Web Analytics
Jump to content

Roland Micro Cube


Recommended Posts

Hei!

jeg har nå solgt min gamle forsterker, og har (som tidligere nevnt) tenkt å kjøpe en god forsterker brukt..

men når jeg først har tenkt å bruke en del penger på dette, så velger jeg å vente til jeg har råd til det utstyret jeg vil ha..

Så da tenkte jeg at i mellomtiden skal jeg kjøpe en billig lekeforsterker som jeg har å øve med. og da fann jeg Denne Micro cuben litt interessan..

Noen som har erfaringer med den?

Jeg ble overrasket over lyden :P En sånn liten og rimelig forsterker som låter såpass bra ;)

Men hvor høyt kan man spille med den mon tro ?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt den cirka én måned nå, og jeg har funnet ut at å spille høyt med den er ikke noe særlig. Det virker som om høyttaleren ikke klarer å følge med. Men jeg kan ikke spille så veldig høyt hjemme uansett hvordan forsterker jeg hadde hatt, så for meg er den ypperlig.

På moderat volum funker den som bare det.

Link to comment
Share on other sites

Morsom å leke seg med, men den låter jo ikke spesielt bra.

Kjekt å ha en liten, billig og mobil øvingsforsterker. Kan f.eks. ikke til en hver tid ta med Fenderforsterkeren ved siden av PCen når jeg skal øve til noen greier der. Da er Cuben kjekk å ha. Kanskje er det lurt på tur også...(?)

Spiller høyt nok til klimprebruk, men det skal ikke for mye til før det vrenger i høytaleren.

Link to comment
Share on other sites

Det visste jeg da :P

Saken er den at jeg tror jeg kjøper det jeg vil ha med en gang.. :P er vel lurest

Jeg har tenkt på et marshall 9200 sluttrinn og et marshall 4x12 kabinett..

Preampen lurte jeg litt på.. Jeg har sett på ENGL E-530 Preamp og Mesa quad.. noen som har prøvd en av disse?

Link to comment
Share on other sites

Jeg klarte nå å spille såpass høyt lenge nok til at det pep i ørene etter at jeg var ferdig. Trenger man så mye mer enn det? Når man uansett må bruke ørepropper for å få god lyd fra 50-80W forsterkere synes nå jeg det er bedre å øve på moderat volum med en liten forsterker (og gå glipp av en del av de grovere tonene pga lite høyttalerelement).

Da vi spilte inn demo i studioet her på HIL (vinterland) så sa han mister tekniker at han faktisk klarte å få MCuben til å høres mektigere ut gjennom en stormembranmik enn det han klarte med en ca 10 år gammel 100W Marshall med ca 15-16" element (vs. cubens 8 tommer!)

Det sier litt....

Spør du meg er det det beste kjøpet til rundt 1000-lappen du kan gjøre. Husk også at den har utgang så dersom du har digert anlegg kan du bare koble den til der og spille så høyt du bare vil.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.