Web Analytics
Jump to content

G&L tribute L-2500


bassebror
 Share

Recommended Posts

Heisann. Ser en annonse på finn, og vurderer litt.

Noen som har erfaringer med lignende eller samme bass?

Var innom en forretning her om dagen og prøvde en Fender jazz am. std. femstrengs . Den ble litt for breihalset og tungspilt for min del. Hvordan er G&L i forhold?

Mottar svar og erfaringer med fryd og hjertets glede!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en sånn, og en Jazzbass. Jeg har ikke prøvd en femstrengs std, men jeg vil tro det blir mye av det samme. Det å finne en femstrenger som er så slank som en vanlig jazz, tipper jeg er umulig. '

Det er jo da en vanesak å bytte til en større hals. Trenger man en slank hals, bruker man bare firestrengeren?

Nå var kanskje dette ikke så veldig nyttig, siden jeg ikke har prøvd en std.5. Uansett så er det en veldig kurant bass. prisen på finn var ikke for lav.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en am. std 4 sjøl, og jeg merka i hvertfall betydelig forskjell std.4 og 5.

Sikler på am.std P femstrengs serru, og både den og jazz 5 har "Graphite Reinforced Maple, Modern “C” Shape,

(Gloss Headstock Face with Satin Urethane Finish on Back of Neck) ifølge idmusikk.no.

Altså blir begge to for brede for meg? Selvfølgelig er det en vanesak, hadde jeg hatt penger nok så hadde jeg stikki av med std. 5, for den låt grusomt bra!

Så dere syns jeg burde stikke innom Oslo og prøvekjøre G&L'n ?

Syns den ser spennende ut jeg, og det kan bli et flott suppliment til de jeg allerede har :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ikke videre glad i pbass. Synes ikke de er gode å spille på, men har aldri vært så bevisst at jeg kan snakke om en og den årgangen, den og den profilen osv. Jeg synes firestrengs pbass er klumpete.

Det synes jeg ikke og G&L-en. At det er fordi det er en femstrenger, og måten å spille på og fingerstilling blir litt annerledes, vet jeg ikke. Man må jo gjerne spille med litt "flatere" fingre på en femstrenger enn på en firestrenger.

For å si noe negativt om bassen, så har halsen endret seg litt etter at jeg fikk den, og den trenger en båndsliping. Det er ikek ille, men litt trengs for at den skal bli bra igjen. Samtidig synes jeg de kunne ha spandert på en batteriluke, og ikke at man må skru av et deksel for å bytte batteri.

Er du i nærheten av Hamar, kan du gjerne få prøve min.

Link to comment
Share on other sites

Takk for alle svar, tror ikke jeg kommer til å kjøpe meg noen nye bass på stund nå uansett siden jeg skal inn i førstegangstjeneste om ikke lenge.

Men det er greit å finne litt ut om hva som passer meg.

Har hatt femstrengere før, med temmelig slanke halser (yamaha, washburn), men har aldri vært noe spesielt glad i lyden i dem.

Har nå Sandberg PM og am.std. jazz og har virkelig funnet lyder jeg er storfornøyd med, så det er i den gata jeg vil ha bassene mine i når jeg kjøper meg femstrengs.

Takk for svar og henvendelser!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.