Web Analytics
Jump to content

Joe Bonamassa


ChrSB
 Share

Recommended Posts

Det har kommet mange plater fra han på Spotify. Men selv elsker jeg, " Live from nowhere in Particular." Mye utsøkt gitarspill, merk, Asking Around For You, If Heartaches Were Nickels, Bridge To Better Days. Så er jo platen, "The ballad of John Henry", ganske bra, men litt heavy til tider. Synes ikke det kler Bonamassa veldig. Men for all del, en bra plate.

Link to comment
Share on other sites

Live from Nowhere in Particular, er mest sannsynlig en av de beste liveplatene jeg vet om! Kan anbefales varmt!

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Den platen er helt sinnsyk, han spiller som om han har undikken til gud på seg.

eg e bare helt målløs..

Og ja.. live fra royal albert er det bare å glede seg til:)

Edited by maksmekker
Link to comment
Share on other sites

Live-greiene til Bonamassa er desidert best, sjekk også ut:

A New Day Yesterday - Live

Live at RockPalast - DVD

Av studio-innspillinger liker jeg disse best:

You and Me

Blues deLuxe

Så også Bonamassa på Notodden i år, han hadde 2 konserter og jeg så den siste. Det var desverre ikke spesielt bra. mannen bar preg av å være dritt lei av turne-livet og pløyde igjennom settet på auto-pilot. Men, Bonamassa er et bluesgitar-talent av de helt sjeldne og en av de største aktive artistene i sjangeren blues/bluesrock/powerblues.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Så mannen live på Notodden bluesfestival. Han er RÅ

Var også der. Var egentlig den eneste grunnen jeg dro helt til Notodden. Var helt utrolig bra. Har blitt en veldig stor fan av han. Tror jeg snart har alle planene hans, og hver ny plate (for meg) av han er en ny overaskelse...posetiv overaskelse.

Link to comment
Share on other sites

Var også der. Var egentlig den eneste grunnen jeg dro helt til Notodden. Var helt utrolig bra. Har blitt en veldig stor fan av han. Tror jeg snart har alle planene hans, og hver ny plate (for meg) av han er en ny overaskelse...posetiv overaskelse.

Spionerer du og stalker du han eller :lol: ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.