Web Analytics
Jump to content

Hvordan feste pedaler til pedalbrett


Sorg
 Share

Recommended Posts

Kjøpte en coffin case pedalbrett og sånn "borrelås" fra Godlyd for ikke så lenge siden. Har nå oppdaget at de fleste pedaler jo har knotter festet under pedalene dvs at borrelåsen blir lavere enn selve knottene og derav ikke får noe grep. For de av dere som har opplevd det samme.. Pleier dere å fjerne knottene eler å bygge opp et slags lag under pedalen som blir like høyt som knottene før dere fester borrelåsen til dette?

Ønsker helst ikke å fjerne disse knottene..

Link to comment
Share on other sites

Jeg har litt problemer med å få festa noen type pedaler som feks Ibanez TS9 og boss pedaler. Jeg får ikke borrelåstapen til å sitte skikkelig under pedalene.

Jeg har forsøkt å feste borrelåstapen fra den ene siden til den andre via undersiden, så tapen fester på metallet på begge sider, men den løsnet etter en liten stund.

De pedalene jeg har som er flate under(tatt av knotter) sitter som fjell.

Noen som har noen tips til hvordan man skal feste borrelås-tapen på boss-type pedaler?

Edited by Loztboy
Link to comment
Share on other sites

Jeg festa borrelåsen på den blanke sølv-folie-klistremerke, fra bunnen av pedalen mot toppen av den, liksom.

Sølvfoliet løsner også. Må vel skrape bort all gummi som GummiTZ sier :( vemodig å fjerne det fra Ibanez CS-9'en min som er fra 82 og ds-2,en som er fra tidlig 90

Link to comment
Share on other sites

Sølvfoliet løsner også. Må vel skrape bort all gummi som GummiTZ sier :( vemodig å fjerne det fra Ibanez CS-9'en min som er fra 82 og ds-2,en som er fra tidlig 90

En mulighet er å skru av bunnen på pedalen, og klippe til en borrelåsbit som er lenger enn pedalen selv. Slik kan du stappe hver ende mellom bunnen og pedalen før du skrur til, så bør det sitte greit uten at du trenger å fjerne noe. Gjør det ikke på denne måten selv, men har sett andre som har gjort det. Det er jo litt kjipt å rive av ting på pedaler som nærmer seg vintage-land.

Link to comment
Share on other sites

Dere som ikke får festet borrelåsen.. Har dere prøvd å feste noe annet under, f.eks gaffateip (er jo sannsynlig at ikke det fester så bra heller da selvsagt men) og så feste borrelåsen til dette?

Tenkte at jeg skulle beholde knottene i tilfelle jeg skulle selge pedalen en gang.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.