Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Hvordan feste pedaler til pedalbrett


Sorg

Anbefalte innlegg

Kjøpte en coffin case pedalbrett og sånn "borrelås" fra Godlyd for ikke så lenge siden. Har nå oppdaget at de fleste pedaler jo har knotter festet under pedalene dvs at borrelåsen blir lavere enn selve knottene og derav ikke får noe grep. For de av dere som har opplevd det samme.. Pleier dere å fjerne knottene eler å bygge opp et slags lag under pedalen som blir like høyt som knottene før dere fester borrelåsen til dette?

Ønsker helst ikke å fjerne disse knottene..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har litt problemer med å få festa noen type pedaler som feks Ibanez TS9 og boss pedaler. Jeg får ikke borrelåstapen til å sitte skikkelig under pedalene.

Jeg har forsøkt å feste borrelåstapen fra den ene siden til den andre via undersiden, så tapen fester på metallet på begge sider, men den løsnet etter en liten stund.

De pedalene jeg har som er flate under(tatt av knotter) sitter som fjell.

Noen som har noen tips til hvordan man skal feste borrelås-tapen på boss-type pedaler?

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Jeg festa borrelåsen på den blanke sølv-folie-klistremerke, fra bunnen av pedalen mot toppen av den, liksom.

Sølvfoliet løsner også. Må vel skrape bort all gummi som GummiTZ sier :( vemodig å fjerne det fra Ibanez CS-9'en min som er fra 82 og ds-2,en som er fra tidlig 90

Lenke til innlegg
Del på andre sider
Sølvfoliet løsner også. Må vel skrape bort all gummi som GummiTZ sier :( vemodig å fjerne det fra Ibanez CS-9'en min som er fra 82 og ds-2,en som er fra tidlig 90

En mulighet er å skru av bunnen på pedalen, og klippe til en borrelåsbit som er lenger enn pedalen selv. Slik kan du stappe hver ende mellom bunnen og pedalen før du skrur til, så bør det sitte greit uten at du trenger å fjerne noe. Gjør det ikke på denne måten selv, men har sett andre som har gjort det. Det er jo litt kjipt å rive av ting på pedaler som nærmer seg vintage-land.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dere som ikke får festet borrelåsen.. Har dere prøvd å feste noe annet under, f.eks gaffateip (er jo sannsynlig at ikke det fester så bra heller da selvsagt men) og så feste borrelåsen til dette?

Tenkte at jeg skulle beholde knottene i tilfelle jeg skulle selge pedalen en gang.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Når man har et så deilig brett låter alt bra! 
  • Det kommer an på så mye, pedaler som støyer, pedaler som suger signal selv i standby, billig uisolert strømforsyning. Jeg har en enkel Gigrig Quartermaster 6, den gjør virkelig underverker 🙂
  • solgte de det som standard tilgjengelig i butikken, gubbe, eller var det spesialbestilt?
  • Jeg bruker fem-syv - litt etter dagsform - pedaler, én splitter-boks og en del kabling. Det har aldri vært et problem. Om du er sånn som meg, og alltid har én boks påslått, trenger du kanskje ikke buffer? Det du mister i diskant kan du ofte ta igjen med litt diskant i ampen. Det jeg legger mest merke til når jeg bruker mange pedaler, uten noen form for buffer eller "velge-boks" (GigRig feks), er at ampene dropper litt i volum. Dette kan du jo også ta igjen med litt volum på ampen. 
  • En god buffer så tidlig i signalkjeden som mulig gjør at du ikke taper mer diskant enn kapasitansen til gitarens elektronikk og kabler pluss pedaler før bufferen. Om pedalene etter dette alle har høy inngangsimpedanse og lav utgangsimpedanse (over 500 Kohm og under 1Kohm), greier du deg med denne ene bufferen. Men om du har en eller flere pedaler med høy utgangsimpedanse, f.eks. Fulltone OCD t.o.m v1.7, trenger du også en buffer etter disse. TC Electronic-buffere er bra nok, og de fleste av deres nyere pedaler har valgbar buffer-bypass eller true bypass. Boss sine buffere er ikke gode nok, mener jeg, de overkompenserer. Og om du bare bruker true bypass-pedaler, kan du si farvel til diskanten din. Men én enkelt buffer før disse gjør at det meste går greit.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.