Web Analytics
Jump to content

Fender Deluxe Reverb II


Burkabarbie
 Share

Recommended Posts

Hei. Har lett etter en antydning om hvor mye jeg kan legge ut min Fender Deluxe Reverb II for.

Fikk den av min onkel da jeg begynte og spille gitar, men har nå bytta til bass så da vil jeg gjerne selge denne forsterkeren.

Den er i bra stand, aldri hatt noen problemer med den.

Siden jeg bare fikk den av min onkel for noen år siden, så har jeg ikke så mye peiling på detaljer osv, men en kamerat av meg sa at det var en "legendarisk" forsterker og at jeg kunne få igjen brukbart med penger for den(Nå vet ikke jeg om han egentlig har peiling da men).

Hvis det er noen som kunne hjelpe meg med et pris anslag, eller gi meg noen tips om hvordan jeg finner ut mer om detaljene med denne forsterkeren så hadde jeg satt utrolig pris på det!

(Postet her i stedet for Kjøp/salg delen, siden det sa at det ikke var noe diskusjonsforum i regeltråden. Hvis dette er feil sted også så si ifra så sletter jeg topic).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.