Web Analytics
Jump to content

Favorittgitarene (ihvertfall i for i dag)


hkurt
 Share

Recommended Posts

Prøver å legge ut noen bilder av favorittene mine. ^_^

En Japarikansk :lol: Fender stratocaster. Det er en del forvirring rundt disse gitarene, noen mener de er Amerikanske gitarer, noen sier de er Japanske og noen mener de er gitarer bygget sammen med en mix av Japanske og Amerikanske deler. Kan være en av de første HM strat'ene.

469405.jpeg

Deretter to andre favoritter. En Ibanez JS-1 1991 modell. Kjempe gitar som egentlig føles som en lettspilt Fender med Ibanez (JS) lyd.

Og en Yamaha Studio Lord SL450S. Den har en lettere kropp enn originalen min så den er mer riktig balansert. og har en kul 'skranglete' vintage lyd.

469406.jpeg

Her er en Japansk strat og Esquire. Strat'en kjøpte jeg som en prosjekt gitar med utslitte bånd, elektronikk som ikke virket og hadde sikkert røyketjære fra 1000 pakker tobakk ^_^. Denne var den første hele gitaren jeg satte nye bånd på og pusset ned og lakket halsen på nytt. Den har da ikke den rette falmete trefargen så får se om den blir tatt på ny. Synes hvertfall den er kul.

Esquire'en er e 62' reissue om jeg ikke husker feil. den har jeg satt i en GFS pickup i hals og 4 veis pickupvelger. Den har også fått nye bånd, Fender jumbo bånd i stedet for medium bånda en del Japanske gitarer kom med.

469408.jpeg

Og Forsterkeren og noen pedaler...Er nok en del meninger om denne. men jeg liker den hvertfall godt. Er somregel ikke problem å finne en forsterker simulering som passer de forskjellige gitarene og musikksjangerne.

469409.jpeg

Edited by hkurt
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.