Web Analytics
Jump to content

Favorittgitarene (ihvertfall i for i dag)


hkurt
 Share

Recommended Posts

Prøver å legge ut noen bilder av favorittene mine. ^_^

En Japarikansk :lol: Fender stratocaster. Det er en del forvirring rundt disse gitarene, noen mener de er Amerikanske gitarer, noen sier de er Japanske og noen mener de er gitarer bygget sammen med en mix av Japanske og Amerikanske deler. Kan være en av de første HM strat'ene.

469405.jpeg

Deretter to andre favoritter. En Ibanez JS-1 1991 modell. Kjempe gitar som egentlig føles som en lettspilt Fender med Ibanez (JS) lyd.

Og en Yamaha Studio Lord SL450S. Den har en lettere kropp enn originalen min så den er mer riktig balansert. og har en kul 'skranglete' vintage lyd.

469406.jpeg

Her er en Japansk strat og Esquire. Strat'en kjøpte jeg som en prosjekt gitar med utslitte bånd, elektronikk som ikke virket og hadde sikkert røyketjære fra 1000 pakker tobakk ^_^. Denne var den første hele gitaren jeg satte nye bånd på og pusset ned og lakket halsen på nytt. Den har da ikke den rette falmete trefargen så får se om den blir tatt på ny. Synes hvertfall den er kul.

Esquire'en er e 62' reissue om jeg ikke husker feil. den har jeg satt i en GFS pickup i hals og 4 veis pickupvelger. Den har også fått nye bånd, Fender jumbo bånd i stedet for medium bånda en del Japanske gitarer kom med.

469408.jpeg

Og Forsterkeren og noen pedaler...Er nok en del meninger om denne. men jeg liker den hvertfall godt. Er somregel ikke problem å finne en forsterker simulering som passer de forskjellige gitarene og musikksjangerne.

469409.jpeg

Edited by hkurt
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.