Web Analytics
Jump to content

Ibanez S-serie


Troll

Recommended Posts

Noen som har erfaring med disse gitarene?

Jeg vurderer å kjøpe en S7320 og lurer på om den er verdt penga? 7k er vel nypris på en slik. Men jeg skal handle brukt da.

Kroppen er 3-set mahogany med ZR-tremolo, som vistnok skal være bedre, trollmannhals (wazard) Og pickupsa er IBZ Inf eller noe sånt. :P

Noen erfaringer med disse gitarene?

Har aldri likt Ibanez. Men etter å ha testet noen hos den lokale sjappa, så ble jeg veldig overrasket over lyden.

Pickupsa kan vel byttes til f.eks EMG, aktive/passive SD i ettertid. Dette skal være metaløksa mi.

Har en EPi LP custom med Gibson pickup i bridge, men vil gjerne ha en helt annen type gitar nr2.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

jeg hadde en s320 knall god gitar, den måtte gå pga økonomisk situasjon, tipper jeg kommer til og kjøpe en lignende igjen, på min så var det ikke plass til batterier blandt elektronikken, vet ikke åssen det er med den modellen, det burde du kanskje skjekke ut viss du satser på emg

Link to comment
Share on other sites

Nei, men det blir nok ingen krise. Seymour Duncan SH-6 funker nok like bra for meg som EMG.

Isåfall så kunne jeg bare oppgradert Epien med EMG. Er det 7strenger du hadde eller 6strenger?

320 er seksstrengsversjonen av 7320 ;)

Skal fint gå an å få plass til batterier i en S.

Link to comment
Share on other sites

Skjønner:p Du vet vel litt om det, siden du har spilt på en slik. La inn et bud på en slik, siden kompisen din var så usikker foresten.

Det går nok helt fint, han får finne ut at han trenger penger mer enn han trenger syvstrenger (rim, hoho) selv.

Har bare såvidt spilt på den, men den låter helt fint. Smeller du inn noen skikkelig mikker har du en skikkelig bra gitar, faktisk. Vær obs på at den kommer i hvitt nå også!

Link to comment
Share on other sites

Selv hadde jeg heller gått for en Ibanez RG7321. Den ser barskere ut, og man slipper tremolostyret.. :P

Er en kvalitetsmessig dårligere gitar, og med S7320 får man mahogni, kontra basswood på RG7321.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde mer lyst på en MIJ RG7420 da. Men de er så sjeldne fant jeg ut.

Ligger en hvit med hardcase på Ebay. Jævlig fin, men den var 2x dyrere.

Men kompisen din vet ihvertfall hva han får for gitaren. Står forsatt for buded dersom denne handelen på ebay går feil vei :)

Ha sett litt på video på YT, virker som en allsidig gitar da. Både på cleans og vreng. Men fyren sier at det ikke er plass til EMG pga stockpickupsa er litt mindre.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Har en S320 selv, helt kjempe gitar til den prisen. ZR tremoloen som er på de er ikke noe å være redd for, den er sinnsykt stabil, og den holder stemminga selv om en streng ryker. Liker ZR mye bedre enn de Floyd Rose jeg har vært borti, Licensed og Original.

S modellene er veldig tynne og lette, noe helt annet enn f.eks RG modellene, og anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Det er fint plass til batterier i en S7320, men skal du ha aktive bør du kjøpe Blackouts med den standariserte SD-formen, og ikke de som har EMG-formen. Stemmer at de ikke passer rett inn, men det kan fikses på med et huggjern/bor. Du må lage PU-gropa litt dypere. Hvis du sjekker ut forumet på sevenstring.org står det forklart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.