Web Analytics
Jump to content

Ibanez S-serie


Troll
 Share

Recommended Posts

Noen som har erfaring med disse gitarene?

Jeg vurderer å kjøpe en S7320 og lurer på om den er verdt penga? 7k er vel nypris på en slik. Men jeg skal handle brukt da.

Kroppen er 3-set mahogany med ZR-tremolo, som vistnok skal være bedre, trollmannhals (wazard) Og pickupsa er IBZ Inf eller noe sånt. :P

Noen erfaringer med disse gitarene?

Har aldri likt Ibanez. Men etter å ha testet noen hos den lokale sjappa, så ble jeg veldig overrasket over lyden.

Pickupsa kan vel byttes til f.eks EMG, aktive/passive SD i ettertid. Dette skal være metaløksa mi.

Har en EPi LP custom med Gibson pickup i bridge, men vil gjerne ha en helt annen type gitar nr2.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

jeg hadde en s320 knall god gitar, den måtte gå pga økonomisk situasjon, tipper jeg kommer til og kjøpe en lignende igjen, på min så var det ikke plass til batterier blandt elektronikken, vet ikke åssen det er med den modellen, det burde du kanskje skjekke ut viss du satser på emg

Link to comment
Share on other sites

Nei, men det blir nok ingen krise. Seymour Duncan SH-6 funker nok like bra for meg som EMG.

Isåfall så kunne jeg bare oppgradert Epien med EMG. Er det 7strenger du hadde eller 6strenger?

320 er seksstrengsversjonen av 7320 ;)

Skal fint gå an å få plass til batterier i en S.

Link to comment
Share on other sites

Skjønner:p Du vet vel litt om det, siden du har spilt på en slik. La inn et bud på en slik, siden kompisen din var så usikker foresten.

Det går nok helt fint, han får finne ut at han trenger penger mer enn han trenger syvstrenger (rim, hoho) selv.

Har bare såvidt spilt på den, men den låter helt fint. Smeller du inn noen skikkelig mikker har du en skikkelig bra gitar, faktisk. Vær obs på at den kommer i hvitt nå også!

Link to comment
Share on other sites

Selv hadde jeg heller gått for en Ibanez RG7321. Den ser barskere ut, og man slipper tremolostyret.. :P

Er en kvalitetsmessig dårligere gitar, og med S7320 får man mahogni, kontra basswood på RG7321.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde mer lyst på en MIJ RG7420 da. Men de er så sjeldne fant jeg ut.

Ligger en hvit med hardcase på Ebay. Jævlig fin, men den var 2x dyrere.

Men kompisen din vet ihvertfall hva han får for gitaren. Står forsatt for buded dersom denne handelen på ebay går feil vei :)

Ha sett litt på video på YT, virker som en allsidig gitar da. Både på cleans og vreng. Men fyren sier at det ikke er plass til EMG pga stockpickupsa er litt mindre.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Har en S320 selv, helt kjempe gitar til den prisen. ZR tremoloen som er på de er ikke noe å være redd for, den er sinnsykt stabil, og den holder stemminga selv om en streng ryker. Liker ZR mye bedre enn de Floyd Rose jeg har vært borti, Licensed og Original.

S modellene er veldig tynne og lette, noe helt annet enn f.eks RG modellene, og anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Det er fint plass til batterier i en S7320, men skal du ha aktive bør du kjøpe Blackouts med den standariserte SD-formen, og ikke de som har EMG-formen. Stemmer at de ikke passer rett inn, men det kan fikses på med et huggjern/bor. Du må lage PU-gropa litt dypere. Hvis du sjekker ut forumet på sevenstring.org står det forklart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.