Web Analytics
Jump to content

Ibanez S-serie


Troll
 Share

Recommended Posts

Noen som har erfaring med disse gitarene?

Jeg vurderer å kjøpe en S7320 og lurer på om den er verdt penga? 7k er vel nypris på en slik. Men jeg skal handle brukt da.

Kroppen er 3-set mahogany med ZR-tremolo, som vistnok skal være bedre, trollmannhals (wazard) Og pickupsa er IBZ Inf eller noe sånt. :P

Noen erfaringer med disse gitarene?

Har aldri likt Ibanez. Men etter å ha testet noen hos den lokale sjappa, så ble jeg veldig overrasket over lyden.

Pickupsa kan vel byttes til f.eks EMG, aktive/passive SD i ettertid. Dette skal være metaløksa mi.

Har en EPi LP custom med Gibson pickup i bridge, men vil gjerne ha en helt annen type gitar nr2.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

jeg hadde en s320 knall god gitar, den måtte gå pga økonomisk situasjon, tipper jeg kommer til og kjøpe en lignende igjen, på min så var det ikke plass til batterier blandt elektronikken, vet ikke åssen det er med den modellen, det burde du kanskje skjekke ut viss du satser på emg

Link to comment
Share on other sites

Nei, men det blir nok ingen krise. Seymour Duncan SH-6 funker nok like bra for meg som EMG.

Isåfall så kunne jeg bare oppgradert Epien med EMG. Er det 7strenger du hadde eller 6strenger?

320 er seksstrengsversjonen av 7320 ;)

Skal fint gå an å få plass til batterier i en S.

Link to comment
Share on other sites

Skjønner:p Du vet vel litt om det, siden du har spilt på en slik. La inn et bud på en slik, siden kompisen din var så usikker foresten.

Det går nok helt fint, han får finne ut at han trenger penger mer enn han trenger syvstrenger (rim, hoho) selv.

Har bare såvidt spilt på den, men den låter helt fint. Smeller du inn noen skikkelig mikker har du en skikkelig bra gitar, faktisk. Vær obs på at den kommer i hvitt nå også!

Link to comment
Share on other sites

Selv hadde jeg heller gått for en Ibanez RG7321. Den ser barskere ut, og man slipper tremolostyret.. :P

Er en kvalitetsmessig dårligere gitar, og med S7320 får man mahogni, kontra basswood på RG7321.

Link to comment
Share on other sites

Jeg hadde mer lyst på en MIJ RG7420 da. Men de er så sjeldne fant jeg ut.

Ligger en hvit med hardcase på Ebay. Jævlig fin, men den var 2x dyrere.

Men kompisen din vet ihvertfall hva han får for gitaren. Står forsatt for buded dersom denne handelen på ebay går feil vei :)

Ha sett litt på video på YT, virker som en allsidig gitar da. Både på cleans og vreng. Men fyren sier at det ikke er plass til EMG pga stockpickupsa er litt mindre.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Har en S320 selv, helt kjempe gitar til den prisen. ZR tremoloen som er på de er ikke noe å være redd for, den er sinnsykt stabil, og den holder stemminga selv om en streng ryker. Liker ZR mye bedre enn de Floyd Rose jeg har vært borti, Licensed og Original.

S modellene er veldig tynne og lette, noe helt annet enn f.eks RG modellene, og anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Det er fint plass til batterier i en S7320, men skal du ha aktive bør du kjøpe Blackouts med den standariserte SD-formen, og ikke de som har EMG-formen. Stemmer at de ikke passer rett inn, men det kan fikses på med et huggjern/bor. Du må lage PU-gropa litt dypere. Hvis du sjekker ut forumet på sevenstring.org står det forklart.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.