Web Analytics
Jump to content

Gibson Nighthawk


ErlendB
 Share

Recommended Posts

Noen som kan hjelpe en venn med å finne ut prisen på hans Gibson Nighthawk?

Så denne for første gang her på lørdag, og har aldri sett noe lignende før. Han har visst hatt den liggende i kjellern en god stund, og lurer på hvor mye den er verdt, og hvilken modell det er.

Her er et par bilder:

Nighthawk2.jpg

Nighthawk1.jpg

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

Nå har ikke jeg stålkontroll på akkurat disse gitarene, men problemet er vel i utgangspunktet å finne en kjøper som er villig til å betale litt for gitaren. De var ikke spes. poppis når de var i salg og har vel heller ikke blitt det i ettertid.

Når det er sagt. så er det vel custom modellen kompisen din har og "verdien" ligger sikkert i området fra 5-7 og oppover til.. tja hvis du finner den rette kjøperen - hvem vet ?

Dette er synsing basert på det lille jeg vet om disse gitarene - hør med folka på http://forum.vintagegitar.no der er det noen som får Gibson intravenøst..

Link to comment
Share on other sites

Har sett folk lagt ut disse for 20 lapper..

Skal høre med vintagegitar-folka.

jeg tror ikke det er solgt mange av disse for 20k for å si det sånn.. Men finner man den rette kjøperen kan vel prisen kanskje bli ganske god.

Link to comment
Share on other sites

Har sett folk lagt ut disse for 20 lapper..

Skal høre med vintagegitar-folka.

Der kommer du ikke til å få svar på verdivurdering av instrumenter, da det står i reglene der at slikt ikke skal forekomme på det forumet. Det beste tipset er å finne tilsvarende gitar på ebay for å få en pekepinn på hva man kan få for den.

Jeg er nok redd for at Greener har rett i at den ikke er veldig ettertraktet, og det kan derfor være vanskelig å få særlig mye igjen for den. Men treffer man rett kjøper, så...

Link to comment
Share on other sites

Greener: prisen går ikke nødvendigvis opp så altfor mye hvis du finner rette samler om han i utgangspunktet ikke har konkurranse som hever prisen.

Good sir, you're stating the bleeding obvious :D

He-he, men neida det er et greit poeng det, det er derfor jeg sier at gitaren nok vil være noe tungsolgt med mindre den annonseres i et marked hvor man faktisk har mulighet til å "møte" et knippe av de riktige kjøperne. Om man bare annonserer gitaren til en høy pris eller legger den ut på en auksjon er vel opp til selger, men jeg ville prøvd en auksjon, nettopp fordi det kan øke prisen en hel del.

Uansett, finn.no er neppe stedet vil jeg tro..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.