Web Analytics
Jump to content

Hvilken sang???


Guest

Recommended Posts

Jeg trenger hjelp til å finne navn og artist på den RÅESTE låta jeg har hørt!! Det er ei psykedelialåt angivelig fra syttitallet.. jeg har hørt den mange ganger før men aner ikke hva den heter. Fyren som synger har en relativt mørk og ganske kraftig stemme og teksten såvidt jeg fikk den med meg går omtrent sånn her...

(Merk! Dette er vill gjetting og er sannsynligvis IKKE en ordrett gjengivelse av hva som egentlig blir sunget. For det jeg oppfatta gir ikke mye mening. Men så er det litt vanskelig å få med seg ei låt man hører bare et min av på radioen i bilen på vei til jobb!)

Anywayses... Jeg prøver:

In the heart of la vida (Hæh?...) baby

Dont you know that im lovin' you-oo

In the heart of la vida ho-ney

Dont you know that ill always be true-ee eller noe sånt...

Tynt å gå etter men er det noen som kobler i det hele tatt? En kompis mener den finnes på ei samleplate som heter "Psychedelic years/sixties/seventies" eller noe...

Det var ei sånn låt som man umiddelbart begynner å vræle med av full hals selv om man ikke kan teksten! HJELP MEG!!

Link to comment
Share on other sites

Stemmen KAN minne om bjørn berge. Men det er en påstand jeg kommer med etter å ikke ha hørt låta på ei god stund.

Der er en bridge i sangen som virker litt orientalsk/arabisk nesten uten å egentlig være det. Det er også et mellomparti hvor vokalisten bare går "aaaa-aaaaa-aaaaaa"

Jeg syns Iron Butterfly og In a Gadda da Vida høres veeeldig kjent ut...

Skal sjekke det ut!!

Tusen takk. Jeg holdt på å få anfall når jeg hørte den for jeg hører vanligvis aldri på radio, men den kommer på når jeg bytter CD i bilen. men det var kjærlighet ved første lytt og du kan jo selv forestille deg når jeg ble så revet med at jeg prøvde å synge meg en sang jeg ikke kunne... :oops:

Om du har hørt døve som prøver å snakke er vel det det mest nærliggende, bare mye høyere. :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

HAHAHAHA......

inagadd2.gif

Tekst:

In-A-Gadda-Da-Vida, honey,

don't you know that I love you?

In-A-Gadda-Da-Vida, baby,

don't you know that I'll always be true?

Oh, won't you come with me

and take my hand?

Oh, won't you come with me

and walk this land?

Please take my hand!

-Repeat-

~solos~

-Repeat-

www.ironbutterfly.com

Link to comment
Share on other sites

JA!!!! Bingo!

Fy "#/)(&¤("/%&!!!! Hurra takk!!!

arrhahhrhrhahhra!

Er alt av Iron Butterfly like rått? herregud!

Link to comment
Share on other sites

Apropos longplayer...

Jeg fikk det for meg en gang at jeg skulle prøve å scratche! med vanlig LPspiller med vanlig stift. jeg turte ikke bruke noen av mine plater så jeg besøkte foreldrene mine og det eneste som var en smule funky og brukbart var ei Abba-plate... Så dro jeg og lånte en til LP-spiller hos en kompis og han foreslo å bruke ei gammel sølvguttene-plate de hadde.

Så nært har jeg aldri vært å gjøre i buksene mine i voksen alder når jeg hørte på opptaket. Aldri siden har jeg ledd så godt. Jeg har senere sampla det vha PC og brukt trommemaskin for å lage noe sjukt, elendig aphex-twin spinoff. Da lo jeg nesten like mye...

Men takk for link og hjelp! Jeg skal se om jeg ikke får hørt mer på Iron Butterfly.

In a gadda vida er i allefall ei låt jeg må ha på plate!

Link to comment
Share on other sites

Rhodes, Wurlitzer og hammond er tre gode grunner for å gå fra gitar til klaviatur..

Er man hardcore er Moog-greia for deg!

Link to comment
Share on other sites

for noen år siden når vi var i studio med bandet så fikk vi uventet hjelp av han som eide studioet hehe...

Plutselig så dro'n frem et Hammond og en Lesley og fyra på en av låtene våre ..... hehe ... vi beholdt det klippet selvsagt !!

Kanontøft !!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.