Web Analytics
Jump to content

JE !


Kossoff
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg heter JB blandt venner så det er et fint navn for meg!

Jeg bor som sagt i Bergen, går på skole (skal bli lærer), spiller gitar og synger i band (www.myspace.com/postfestum).

Jeg er hovedsaklig en rockgitarist, men jeg har alltid elsket blues og country og favorittbandet er Pink Floyd. Derfor bruker jeg og karakterisere meg selv som en progressiv bluesrocker!

Favoritt gitaristen er Paul Kossoff som i sin tid (før han døde) spilte i bandet Free. Ellers er jeg også veldig begeistret over gitarister som: Duane Allman, Lars Håvard Haugen, Øystein Sunde og David Gilmour.

Jeg er på evig utkikk etter det perfekte utstyret. Jeg sitter med en meget god Fender Stratocaster, en Fender Pro Reverb og et knipe pedaler jeg er meget fornøyd med, men det er alltid noe annet man er på utkikk etter. For øyeblikket sparer jeg til en Dr. Z Carmen Ghia! Jeg har også noen andre gitarer og noen forsterkere til. Noe vil jeg beholde, annet vil jeg selge.

Det var meg.

Mvh JE!

Link to comment
Share on other sites

Velkommen skal du være!

Har lurt litt på DrZ amp jeg og :)

Ikke noe å lure på! Jeg var så heldig å få testet ut en rekke modeller i England nå i sommer. Spesielt Carmen Ghia og Route 66 overbeviste stort. Du er forresten utrolig god på gitar, Magnus! Så youtubeklippene, hinsides alt. Råtøft!

Link to comment
Share on other sites

Takker:-)

Jeg må prøve litt DrZ...Det er helt sikkert!

Har veldig sans for Badger til Suhr...Og Elmwood Modena60...Litt annerledes enn DrZ, men damn som de funker!!

Sitter selv med et godt inntrykk av Badger forsterkeren (også den prøvd i England). De andre har jeg dessverre aldri testet.

Edited by Kossoff
Link to comment
Share on other sites

Heisann sveisann! Kul musikksmak, fett utstyr. Dr Z virker som fete amper, GASa på en slik selv en gang, men endte opp på TopHat.

Takk? Vet ikke hva man sier når folk gir komplimenter for musikksmak.

Dr. Z er definitivt crème d'la crème av alt jeg har testet!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.