Web Analytics
Jump to content

på jakt etter "Marshall in a box" Distortion


Ampsheep
 Share

Recommended Posts

Hei!

fra høsten skal jeg på folkehøgskole, da kommer jeg ikke til å ha med med forsterkertoppen min så ofte tror jeg, etter som det kommer til å bli litt styr.

er da på jakt etter en "Marshall in box" Distortion. en pedal som kanskje kan ligne litt på lyden i den ampen jeg har.

har ikke tenkt å bruke mere en 1500 kr, og er åpen for å kjøpe brukt.

har sett litt på MI Audio Crunch Box Distortion, noen som har prøvd den?

Edited by Ampsheep
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 57
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hva med en Marshall-pedal? :P Disse går svinebillig på Sound1.no nå, Bluesbreaker II f.eks. er ganske fet :)

Ellers er jo Z.Vex Box of Rock helt konge, hvis du vil bruke såpass! Vet ikke hva Vexter-versjonen (den som ikke er håndmalt og dermed MYE billigere) koster nå, men...

Link to comment
Share on other sites

Synes han ikke er så ille jeg, dessuten høres gitaren ofte ustemt ut gjennom små pc-høyttalere. Han er ikke akkurat noe fyverkeri av en gitarist, men enormt mye bedre enn han fra WorldMusicSupply, hvertfall.

Crunch Boxen virker spennende, jeg ville sjekka den ut!ProGuitarShop tester en på youtube, forøvrig.

Link to comment
Share on other sites

Andy hos Pro Guitar Shop er bedre å gi et inntrykk av lyden en de fleste andre på Internett. Man får ikke inntrykk av lyden hos en som spiller det forteste han kan i 5 minutter. Andy spiller riff, akkorder, licks og litt solo. Det kan gi deg et grunnlag til å høre mye, i stedet for 5 minutter med solo, hvor man kun hører det. Det er i alle fall det inntrykket jeg har fått av ham.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Tror det er enklest og billigst å bestille rett fra nettsiden deres https://www.curtmangan.com/10-42-nickel-wound-set/ Jeg har ikke testet Curt Mangan selv, men har sett de får gode skussmål rundt om.
  • Beklager, jeg ser jeg var upresis. Jeg kunne tenke meg dette: * Bass-strenger fra et 009-sett * Diskantstrenger fra et 010-sett Takk for tips om å bestille fra strings and beyond. Hvor mye sånn omtrent koster det å få ting tilsendt derfra - det er vel både toll og frakt man må betale for?  Takk for tips, kan se etter dette merket. Fant ikke noe i Norge, men de har det sikkert på nettsiden Troll linket til.  Interessant. Det er jo ganske tynt, men kanskje prøver et slikt sett for å se hvordan det er. Takk for tips!
  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.