Web Analytics
Jump to content

t.c. electronic nova repeater


guitarrig
 Share

Recommended Posts

Er på utkikk etter en bra delay-pedal i prisklasse 1000-2000.

Det er ikke noen ulempe om det er litt funksjoner på den.

Kom over Nova Repeater her om dagen.

Er det noen som har prøvd denne pedalen, og som har gjort seg meninger/erfaringer med/om den?

Link to comment
Share on other sites

Har ikke prøvd den, men har eid en Nova Delay tidligere. Den låt konge, men det ble litt for mye knoting på den til at den passet mitt bruk. Repeater ser litt mer passe ut, og bør jo låte like bra :)

har kjøpt meg en sånn for 2 uker siden. Er kjempefornøyd! Er god lyd og passelig med muligheter. Jeg kjøpte min i England for ca 1300kr, koster vel nesten 2000 her i norge.

Link to comment
Share on other sites

Ulempen med Repeater er at du ikke kan lagre flere oppsett på den. Du skrur til det til vil ha, og thats is. Det er litt kjedelig på en delay som har så mange muligheter, så om du har planer om å bruke flere settinger i øving/live-sammenheng, så ville jeg vurdert en delay med mulighet for å lagre flere sett med innstillinger. Da sprikker kanskje budsjettet ditt, men du kan få både Nova Delay og BOSS DD-20 brukt til under 2000 vil jeg tro.

Link to comment
Share on other sites

Ulempen med Repeater er at du ikke kan lagre flere oppsett på den.

Ulempe? Kanskje. Men skal man ha presets på en slik pedal, syns jeg det bør være noe som indikerer hva ting er stilt inn på, f.eks. i form av motoriserte pots... Irriterende når man vil justere litt på en preset, og skrur seg HELT bort fra sånn den var, fordi potene er i en helt annen posisjon enn det ting er innstilt på i preseten. Dette ble et så stort irritasjonsmoment for meg at jeg solgte min Nova Delay og kjøpte en T-Rex Replica igjen.

Link to comment
Share on other sites

Det jeg savnet med Nova Delay var fotbryter til å bla i presetene med.

Ja, syns preset-funksjonaliteten på den ble litt «half-assed». Når man må bøye seg ned for å skifte lyd så kan man like gjerne bruke to sekunder ekstra på å skru :P

Link to comment
Share on other sites

hva gjør carbon copy til et bedre alternativ?

jeg syns ikke det var et bedre alternativ. derfor gikk jeg for nova repeater, den har flere muligheter når det gjelder delaytyper og mod. og likte ivertfall lyden av repeater`n :)

Link to comment
Share on other sites

jeg syns ikke det var et bedre alternativ. derfor gikk jeg for nova repeater, den har flere muligheter når det gjelder delaytyper og mod. og likte ivertfall lyden av repeater`n :)

Da har jeg satt meg på venteliste på repeatern hos godlyd.no

:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.