Web Analytics
Jump to content

GummiTZ [27.07.2009]


GummiTZ
 Share

Recommended Posts

Regner med jeg kommer.

Kan ta med fuzzene mine for litt GAS-inspirasjon?

Bring it! :P

Fett utstyr, men hva skjedde med e906'n egentlig? Syns å huske at du var mer begeistra for den enn du var for sjuogfemtien.

Det er riktig at jeg liker e906 bedre, men jeg trengte to mikker til å dekke begge elementene (V30 + G12H). Jeg ble ikke fornøyd med å mikse e906 med SM57, mest på grunn av faseproblematikken som oppsto da jeg ikke fikk plassert mikrofonene godt nok i forhold til hverandre på stativene jeg bruker (amp-clamps). Da jeg ikke ville ta meg råd til å kjøpe en e906 til med tilhørende stativ-adapter (eller helt nye stativer), så ble det en ekstra SM57 istedet. Mulig jeg skifter til 2stk e906 en gang i fremtiden når jeg har råd, og samtidig finner en god stativ-løsning for dem... :)

Link to comment
Share on other sites

Edwards-gitaren har tykkere hals enn Eclipse, og er derfor nærmere "gibson-land". Den er ikke like tykk som 50's halsene jeg kjenner igjen fra originale Les Pauls, men ikke langt ifra heller. Iogmed at Edwards-halsen har klar lakk og Eclipsen hadde matt lakk, så har nok også det noe å si for spillefølelsen, men uansett så tok det ikke lang tid å venne seg til den tykkere halsen (og klarlakken, som jeg var veldig skeptisk til før jeg bestilte). Uvant i starten såklart, men nå merker jeg ingenting til noen av delene og spiller som før. :)

Liker også at gitaren er tyngre og har tykkere kropp. Føles mer "mandig" på en måte... :D

Link to comment
Share on other sites

Men hvorfor har du ikke strømforsyningen under brettet ditt? Mye cleanere utseende :)

To grunner:

1. Jeg får mer ledig plass på brettet, som ikke er bra for oss som lider av tidvise GAS-tilbakefall.

2. Jeg føler at forsyningen er "tryggere" på oversiden, kjappere å koble om kabler om en av utgangene skulle streike osv. Og så har brettet heller ikke hull til strømkabelen (dette er det gamle brettet uten feste på undersiden).

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.