Web Analytics
Jump to content

EMG singelcoils


jealei
 Share

Recommended Posts

heisann, jeg driver og planlegger et lite strat prosjekt og jeg har kommet frem til at jeg vil prøve meg med aktive pickups, så kommer spørsmålene:

hvilke av de emg singelcoilsene jeg skal velge, jeg er ute etter klar clean lyd og tight vreng lyd og etter og vært på dette forumet et stund så har jeg skjønt at jeg mest sannsynlig må skru litt ned på volum knob'en for og få helt clean lyd.

hvor får jeg disse emg'ene billigst også hvor jeg får tak i spc'en

Link to comment
Share on other sites

SA er flotte singlecoils. Trenger ikke skru ned for å få clean, de låter krystallklart og rent :) Kommer jo selvfølgelig litt an på ampen, men så lenge ampen din ikke vrenger på cleankanelen med humbuckere så er det ikke noe problem.

De fleste som selger pickupene har vel SPC også. Har ikke noe godt svar på hvor de er billigst - har funnet endel på ebay, men kun selgere som ikke sender utenfor USA :(

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Så lenge du har bra feedback får du de fleste til å sende selv om auksjonene er US only.

EMG S er og verd å teste.

Har EMG S og SA i 2 forskjellige stratter med or kropp (Alder)

EMG S er litt brightere, er f.eks mange countrygitarister som foretrekker S foran SA.

S er Ceramic og SA Alnico

Link to comment
Share on other sites

er det bare å spørre selgeren om han/hun gidder og sende utenlands?

Ja, men du bør ha killer feedback.

Amerikanere tror at det er så vanskelig å shippe int, at det er så mye papirarbeid og sånn.

Jeg har lagt ved sendeskjemaet noen ganger så de ser hvor enkelt det er.

Er stort sett et kryss og en deklarering av verdi som er ekstra..

Link to comment
Share on other sites

Hei,

jeg pleier å handle på www.guitarpartsdepot.com, har aldri hatt noe plunder med de.

Et sett med 3 stk. SA (inkl. kabler, pots osv) koster $ 208,00.

Med billigste frakt til Norge blir det $ 238,90,

men da må man ha god tid, det går gjerne noen uker før sakene kommer.

Med dagens kurs skulle det bli ca. 1878 kroner, inkl.mva,

postens fortollingsbegyr kommer i tillegg, husker ikke hvor mye det er.

Billigste pris jeg har sett her til lands, er på www.marios.no.

Der koster det kr. 2385 + frakt.

Kanskje noen som har sett det enda billigere ?

Mvh,

Morten.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.