Web Analytics
Jump to content

Musicman Bongo og SUB


Olemeg

Recommended Posts

Er det noen som har teste disse?

Vil gjerne ha en bassist og ikke en forhandlers mening.

musicman_bongo_5.jpg

Ikke mye pen denne, men har hørt mye skryt.

Regner med den har noe ala Sterling lyd, med tanke på mikkene.

musicman_sub_5.jpg

Prata med en forhandler som prata varmt om Sub.

Mye av forskjellen til vanlig Musicman, lå visstnok i lakken.

Noen som vet mer?

Link to comment
Share on other sites

Sub:Har testet den. Synes at den er veldig god å spille på, og den har veldig fin lyd (liker alikevel fender generelt bedre enn musicman på lyd og spillbarhet). Det skal visstnok være dårligere tre og lakk på sub enn på stingray. Jeg tror heller ikke at det ligger like mye arbeid i den.

Men for all del, det er en veldig god bass for prisen.

Bongo har jeg ikkje prøvd.

Link to comment
Share on other sites

Bongo bassen har jo ett utrolig tøft og rocka utseende da...

SUB`en har ett ganske så ordinært og vanlig utseende

Jeg ville ha gått for Bongoen pga at den har mye bedre spilleferdighet enn SUBen...

Jeg vil kalle SUBen en dårlig billigutgave av Stingray..

Link to comment
Share on other sites

Testa SUB her om dagen. Den er veldig punchy i lyden, og til slap låter den konge. Spillbarheten kan jeg nesten ikke uttale meg om, for jeg er vant til å spille 5-strenger, med mye kortere avstand mellom strengene. Men synes det virka som en fin bass.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.