Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Ser ut som om Debris ikke har noen tråd her.

Har handlet alt for mye av han, og alle handler har gått for seg i høvelige og anstendige former. Null problemer.

Sist gang fikk jeg til og med gitaren levert på døren uten ekstra kostnad. Det kaller jeg service!

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 7 months later...
 • 2 months later...

Traff Debris på Gjøvik forleden en dag slik at vi begge kunne reise hjem med ny gitar.

Hyggelig og grei byttehandel.

Debris var tålmodig og ventet lenge og vel før jeg kom meg avgårde grunnet ditt og datt i mitt liv.

Forøvrig den første jeg har truffet fra forumet her, så nå er min identitet avslørt, ikke bra :D

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 1 month later...

Kjøpte en Ovation akustisk gitar av denne mannen.

Jeg hadde lagt opp budsjettet mitt på 3000,- for en akustisk gitar, men endte opp med en gitar til 9000,- :D

Debris gikk med på å gi meg gitaren mot et forskudd på 2500,- i påvente av feriepenger. Jeg dro GLAD hjem med gitaren.

Feriepengene kom, og jeg satte over resterende 6500,-

Jeg er VELDIG fornøyd :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Kjøpte en velfungerende bilstereo av mannen. Pga lite kunnskap hos meg (kanskje begge?) ble det litt ekstra utlegg på min side (merkeegne kabler inne i bilen), men ikke noe voldsomt. Bra pakket, kjapt og greit utført. Og han svarer på meldinger etter at handelen er gjennomført, så om det hadde vært noen problemer tror jeg de hadde blitt ordnet opp i kjapt. :)

A+!

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 1 year later...
 • 2 years later...
 • 3 months later...
 • 2 weeks later...

Kjøpte en av de mange gitarene i den ereksjonsfremkallende gitarsamlingen til Debris. Superkjapp kommunikasjon over PM, postlagt nesten kun timer etter at handelen var i boks, upåklagelig pakket, samt at jeg fikk litt ekstraservice mtp setup.

Bare positivt å si om Debris.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 4 months later...
 • 11 months later...

Jeg kjøpte en pent brukt Suhr Antique Classic av Debris. Faktisk det beste gitarkjøp jeg noensinne har gjort.

Debris hadde god oversikt over gitarer og utstyr og kom med flere interessante og veiledende opplysninger gjennom kjøpsprosess.

Han ønsket også at gitaren ble hentet personlig så vi ble enige om tilstand.

Fikk der inntrykk av at Debris er en særs kapabel gitarist (han spilte noen licks jeg definitivt vil klassifisere som pro standard). Alt i alt en ressursperson som virker å ha dedikert mye tid til gitarspill og gitarrelaterte emner. Takk.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • JC22 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=205905820
  • Det er jo ikke så mye annet å gjøre enn å feilsøke. Lån en annen mic og prøv. Om det så er en standard 58 eller så, bare det er en du vet funker. Da får du i hvert fall evt luket bort mikken og/eller lydkort som problem. Prøv også med annen kabel. Hvis det ikke er noen forskjell da, må du inn i innstillinger på lydkort og garageband og se.
  • Gjør mine første spede forsøk med opptak fra mikrofon, men opplever mye støy. Noe jeg gjør feil, eller er det rett og slett en "defekt" mikrofon? Mikrofon er en brukt MXL 770 kondensatormikrofon. Lydkort er et nytt Focusrite 2i2. DRW er Garageband (iMac). Lydkortet ser ut til å fungere som det skal, og ja jeg bruker 48v. Uten det er nivået veldig lavt, hvilket indikerer at det ikke er noe feil med lydkortet. Mikrofonen har -10db funksjon, og den fungerer = redusert nivå når jeg vender over til -10db på mikrofonen.  Når jeg spiller inn fra gitarkabinettet (mic ca 10 cm fra kantoppheng på ht-element) får jeg egentlig tilstrekkelig nivå med gain på lydkortet ca kl 10:30 - 11:00.  Men ved tale/"sang"/akustisk kommer det (for mye) støy fra mic da jeg må ha gain på ca 12:00+ for å få høyt nok innspillingsnivå.  Støyen er jevn sus, som gradvis øker med gain. Ingen brum, pops el.likn - kun sus.  Har ingen annen mic å sammenlikne med. Er det noen innstillinger i Garageband jeg har oversett (er "amatør på dette), eller....? Tips/inspill mottas med takk 🙂
  • Laney er relativt billig og veldig bra, jeg har brukt en GH50 som funker helt supert. Med en 4x12 eller to mangler det ikke noe på volum i alle fall. Det meste av vreng har gått på pedaler, har bare skrudd en halvskitten Malcolm-lyd på ampen. Når det er sagt låter det selvfølgelig veldig fett med en Orange e.l., lånte en OR50 en stund, men jeg kunne ikke rettferdiggjøre prisen når Laneyen var såpass bra   Når vi har reist uten amper står det som regel en Marshall av noe slag på scenen og det er 100% kurant det også. Det er en liten trend gående for spesielle/dyre amper i stonermiljøet, men de aller fleste kjører nok på hva som helst av gamle røramper.   På brettet har jeg wah-boost-fuzz-phaser-digital delay. Fuzzpedaler er en svær jungel å gå seg vill i, men på Youtube får du en god ide om hva du kan vente deg. 
  • Det er relativt stor forskjell på Ibanez sine tidlige kopier av Gibsons og senere utpå '70-tallet. De laget også som nevnt her, både billige og litt dyrere modeller. Typisk har vel de billigere påskrudd hals, og det vil jo gjenspeile seg i prisen man kan forvente å få. Nå ser jeg stadig vekk Ibanez Gibson-kopier til fantasipriser, også de med bolt on hals. Det beror nok på myten om at Ibanez (og Greco, Burny o.l) laget like gode eller bedre gitarer enn Gibson på '70-tallet. Det kan kanskje stemme i noen tilfeller for de dyreste Japanske kopiene, men her til lands er det nok de billigste variantene det ble solgt desidert mest av.  Også som nevnt over her; gode, detaljerte bilder av den aktuelle gitaren vil være veldig nyttig i forhold til å kunne anslå noe som helst ang. verdi.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.