Web Analytics
Jump to content

Minikonkurranse: Billetter til konsert med Steve Lukather (fra Toto) på Rockefeller 30. juli


jonarve
 Share

Recommended Posts

Supergitaristen, vokalisten og låtskriveren fra Toto, Steve Lukather, er ute med sitt femte soloalbum ”Ever Changing Times”. Han startet Toto i 1978 og den kjente stemmen fra ”Roseanna” og ”I’ll Be Over You” er ved siden av solokarrieren en av verdens mest etterspurte studiomusikere. Steve skal spille på Rockefeller torsdag 30. juli og Gitarnorge har fått tak i 4 gratisbilletter til konserten.

Skriv hvorfor akkurat du bør få to billetter til denne konserten. De to som skriver de beste begrunnelsene kan plukke opp 2 gratisbilletter ved inngangen.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 33
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg bør få dem fordi jeg har to kamerater som forguder toto, og spessielt Luke, over alt på jord, og som ikke har penger til konserten. Tror de kunne trengt et lite avbrekk fra en hard hverdag, og da hadde noe som dette vært perfekt for dem. Selv er jeg på ferie rundt de tidene og har ikke mulighet til å delta selv, så jeg hadde gitt billettene til de to overnevnte.

EDIT: Fjernet unødvendig quote

Edited by syndromet
Link to comment
Share on other sites

Ærlig talt, jeg har aldri hatt sansen for Toto, og er ikke noe særlig superfan av Lukather. Jeg har et par-tre kompiser som er storfans, så om jeg vant, ville det vært en anledning for å kanskje endelig skjønne "greia" for min del, samt at en kompis ville fått en storveis opplevelse med en stor helt. ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg bør få dem fordi jeg er fan av Lukather! Den første plata jeg kjøpte var Toto's Kingdom of Desire. Jeg var da 8 år gammel, og siden har jeg elsket Toto. Har alle Toto's utgivelser, og to av Lukather sine, Candyman og Lukather. Konge alt sammen. Var i Trondheim og så Toto og Lukather i 2007, og siden Toto døde i fjor, trodde jeg at det ville bli lenge til neste gang jeg fikk se Lukather. Men jaggu tar han ikke turen til Norge året etter :)

askret:

Er vel ikke så stor plass på Rockefeller uansett.. Blir vel en intimkonsert av noe slag.

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes Syndromet burde få dem siden han var den første i tråden som ville gi bort begge 2.

Evt burde jeg få dem slik at jeg kan gi dem til Syndromet slik at han kan gi dem bort. ;) (bare så jeg ikke bryter reglene i konkurransen ved å poste noe urelatert) Da er det jo 4 personer som vinner, både jeg, Syndromet og de to vennene hans.

4>2 Do the math...

Link to comment
Share on other sites

Vil du vite hvorfor jeg bør få dem? Ikke? Neivel, here it goes uansett:

Da jeg var fjorten år var jeg veldig fan av Toto, og ikke minst den fantastiske gitarspillingen til Steve Lukather. Jeg lå våken hver kveld og lyttet til disse mesterlige soloene, fraseringene, og bare den ulovlig smude tonen han presser ut av gitaren med alle sine krefter. Det er noe så organisk, noe så levende i gitarspillet hans. Anyways, tiden gikk, jeg ble mer kynisk og voksen, og Lukather havnet på hylla sammen med min barnlige uskyldighet. I dag logget jeg på forumet, og så til min store overraskelse og glede en mulighet til å kunne gjenoppleve dette, om enn for en liten stund, bare noen timer. Å kunne være tilbake i denne ukompliserte tilværelsen vi kaller barndom, og å kunne gjenoppvekke denne fjortenåringen som lå hver natt og lyttet til flytende gitarlyd. Er det virkelig så mye å be om? Bare for et par timer? Eller har det kyniske samfunnet tatt overhånd, slik at en eller annen morbid metallfyr skal kunne ta med kjæresten sin på en kopnsert de kommer til å kaste bort på øl og roting? Jeg bare spør, ja, for jeg har et spørsmål: Kan jeg være en av de to (eller fire, da) heldige?

Link to comment
Share on other sites

Jeg liker Lukather/Toto siden så lenge jeg kan huske. Fikk den interessen fra min Pappa som har vært skikkelig fan helt siden begynnelsen. Skulle vært morro å få tak i de billetten for da kunne jeg og Pappa dratt på konsert, alltid morsomt å dra på konsert med noen som digger det samme bandet.

Edited by Bloff
Link to comment
Share on other sites

Jeg burde få dem fordi sist gang Toto hadde konsert i Norge skulle jeg og en kamerat på konserten. Hadde gledet oss i lang tid. Billettene var i boks og alt så ut til å gå etter planen. Jeg kjørte til kameraten min for å hente han. I det jeg åpnet opp inngangsdøra falt han ned trappa og brakk benet. Derfor måtte jeg kjøre til legevakta istedet og den konserten forsvant for oss. Toto fikk jeg aldri sett, men gleden av å se Steve Lukather live ville vært stor.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.