Web Analytics
Jump to content

Expression-pedal


Recommended Posts

Hei!

Jeg kjøpte for kort tid siden en Line 6 MM4, og vil ha expression-pedal for å styre tempoet på tremoloen(osv.). Det jeg ikke finner ut av er om det går an å ta hvilken som helst expression-pedal som er laget for gitar, eller om jeg må kjøpe den spesielle Line 6 pedalen.

Hvis noen vet det, blir jeg glad for svar :)

Link to comment
Share on other sites

Det skal vel i teorien være mulig med en hvilken som helst expression-pedal.

Eneste de kan ha tullet med er polariteten på pedalen (kan være motsatt av alle andre sin løsning), men den enkle løsningen er å ha en "krysset" jack-kabel som snur polariteten, så skulle alt være i orden. Tar forbehold om at jeg tar fullstendig feil da jeg desverre ikke har prøvd uoriginale expression-pedaler på AM4, men teorien skal være ganske enkel.

Link to comment
Share on other sites

Ok, takk for svar:)

Jeg sitter og blar på line 6 forumet nå, og jeg kom over en litt interresant tråd:

http://line6.com/community/thread/7882

Her sier en av line6s egen menn(slik jeg forstår det) at modulasjonsboksen ikke er laget for å brukes i effektsløyfe, og at den faktisk kan ta skade av dette. Jeg syns dette hørest veldig rart ut, og det blir slått tilbake av andre som skriver der. Har Line6 rett og slett satt folk uten kunnskap til å svare på spørsmål på nettet, eller har dette faktisk rot i virkeligheten?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.