Web Analytics
Jump to content

Expression-pedal


Recommended Posts

Hei!

Jeg kjøpte for kort tid siden en Line 6 MM4, og vil ha expression-pedal for å styre tempoet på tremoloen(osv.). Det jeg ikke finner ut av er om det går an å ta hvilken som helst expression-pedal som er laget for gitar, eller om jeg må kjøpe den spesielle Line 6 pedalen.

Hvis noen vet det, blir jeg glad for svar :)

Link to comment
Share on other sites

Det skal vel i teorien være mulig med en hvilken som helst expression-pedal.

Eneste de kan ha tullet med er polariteten på pedalen (kan være motsatt av alle andre sin løsning), men den enkle løsningen er å ha en "krysset" jack-kabel som snur polariteten, så skulle alt være i orden. Tar forbehold om at jeg tar fullstendig feil da jeg desverre ikke har prøvd uoriginale expression-pedaler på AM4, men teorien skal være ganske enkel.

Link to comment
Share on other sites

Ok, takk for svar:)

Jeg sitter og blar på line 6 forumet nå, og jeg kom over en litt interresant tråd:

http://line6.com/community/thread/7882

Her sier en av line6s egen menn(slik jeg forstår det) at modulasjonsboksen ikke er laget for å brukes i effektsløyfe, og at den faktisk kan ta skade av dette. Jeg syns dette hørest veldig rart ut, og det blir slått tilbake av andre som skriver der. Har Line6 rett og slett satt folk uten kunnskap til å svare på spørsmål på nettet, eller har dette faktisk rot i virkeligheten?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.