Web Analytics
Jump to content

Kjøpe gitar


Ida
 Share

Recommended Posts

Jeg er forholdsvis nybegynner, har en billig kassegitar... Men tenker etterhvert på å skaffe meg el gitar. Noen som har noen å anbefale til nybegynnere? Ikke ekstremt dyr, men ikke for dårllig heller...

Link to comment
Share on other sites

Hei Ida! Tror du er den første jenta på gitarnorge ;)

skal du ha med en liten forsterker og? det er gjerne kjekt, da elgitarer i seg selv ikke lager så altfor mye lyd akkurat. Mange lager en "nybegynner-pakke" med forsterker, gitarstemmer og elgitar, som burde funke ganske bra en stund iallefall.. du kan jo sjekke ut

http://www.sound1.no/portal_2003_dynamic/a...Produkt_ID=1374

Har hørt den skal være glimrende som nybegynnerpakke.

Link to comment
Share on other sites

Velkommen! :)

Squier lager jo pakker med el gitar, forsterker, tuner, reim og plekter. Verken forsterkeren eller gitaren er spesielt bra, men de holder for en nybegynner. Tror de aller fleste her (vill gjetting) begynte med Squier. Jeg gjorde ihvertfall det :wink:

Link to comment
Share on other sites

Ida: Satser du seriøst på spilling, så kan du like godt slå til med skikkelig utstyr først som sist.

En ting som folka her ikke har tenkte på: Hva slags musikk liker du, og hva slags musikk har du tenkt til å spille?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.