Web Analytics
Jump to content

Viken sommer-kurs?


Knopfler-fan

Recommended Posts

Noen her som skal på det kurset de har midt på sommeren på viken musikkfolkehøyskole på Gjøvik? Var der i fjord. Det ruler så sinnsykt! De har bare profesjonelle instruktører, og de fleste er freelance-musikere. Hvis noen har hørt om det og tenkte på det, anbefaler jeg det absolutt!

Link to comment
Share on other sites

Der lærer du hva du vil! Du kan selv velge forskjellige ting, og jeg kan love deg at de gitarlærerne der kan det meste! Litt morsomt når du kan se de du har som instruktører rundt på TV og sånn i ettertid... :P Det koster jo en del da, men jeg blir sendt opp av koret jeg spiller i.

Link to comment
Share on other sites

nei..skal ikke der, men eg skal på noe lignende, tensing seminar 2.

Der er det mer sann tensing - opplæring, men en viktig del av

tensing - stuff er band og gitar. Regner med at gitarlærerne

der er ganske proffe.

Link to comment
Share on other sites

Noen her som skal på det kurset de har midt på sommeren på viken musikkfolkehøyskole på Gjøvik? Var der i fjord. Det ruler så sinnsykt! De har bare profesjonelle instruktører, og de fleste er freelance-musikere. Hvis noen har hørt om det og tenkte på det, anbefaler jeg det absolutt!

Og det koster?

Link to comment
Share on other sites

Forresten, det skal være et sommerkurs på St.Croix-Huset i fredrikstad. Det er åpent for hele østfold. Jeg jobbet med det i fjor...VELDIG bra...så dere som er i fredrikstad...kontakt Gunnar på St.Croix-huset (og hils fra vegar) eller kontakt Østfold musikkråd

http://www.musikk.no/ostfold

Var der i fjor, bra saker. En meget meget dyktig gitarlærer der, i Thomas Dahl. Anbefaler dette særlig med band som driver med låtskriving, de kan få masse input. I løpet av kurset lagde vi 1 låt, det tok oss vel 2-3 timer med veiledning fra Thomas Dahl.

http://www.aporia.no/filer/she_cries.mp3

Ikke store komposisjonen, men en ganske morsom greie. Vi lagde den vel for å forbedre timen vår, og som dere hører kom vi ikke helt i mål :mrgreen: Men vi fikk hverfall med oss poengene om å lytte på hverandre, og å jobbe mer med groove. Det var til stor nytte for oss....

Link to comment
Share on other sites

Hah, gjør da ikke noe. Viser bare litt utviklinga vår, om man hører på noen av de siste liveopptaka våre. Synes forøvrig låta er litt fengende, og at Tina synger kult på den. Merk også tidenes mest harry tekst, skrevet på 5 minutter. Rett fra bordet blir vel aldri bra lyd?

Link to comment
Share on other sites

Noen her som skal på det kurset de har midt på sommeren på viken musikkfolkehøyskole på Gjøvik? Var der i fjord. Det ruler så sinnsykt! De har bare profesjonelle instruktører' date=' og de fleste er freelance-musikere. Hvis noen har hørt om det og tenkte på det' date=' anbefaler jeg det absolutt![/quote'']

Og det koster?

Husker ikke helt eksakt. Men det er noen tusen...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.