Web Analytics
Jump to content

Lei av å drasse på så mye rart.


Recommended Posts

Trenger litt hjelp til å komme opp med en enkel løsning for smågig'er der det ikke er særlig hendig med 120 watts røramp, digert pedalbrett og masse kabler.

Når jeg spiller med bandet er jeg veldig fornøyd med oppsettet jeg nevner, men det er værre når man skal f.eks. skal spille i husband på en revy, julekonsert osv. og man må skifte kjapt mellom forskjellige lyder og må ta minst mulig plass.

Så jeg tenker litt på å gå over til "den andre siden" og kjøpe meg en eller annen type multieffektdings og et midi-brett til å styre dette.

Har kikket litt på POD pro + Behringer FCB1010

Hvordan tror folket dette vil kunne funke? Har ikke tenkt til å bruke veeeldig mye penger på detta, da det bare blir et alternativ dersom jeg ikke gidder å dra med meg så mye stash.

All hjelp er velkommen!

Link to comment
Share on other sites

Fractal Audio Axe FX Ultra!

Kjøp en og bli ferdig med det.

Finnes ikke bedre til det bruket.

Du kommer bare til å irritere deg over Pod`n.

Har en X3 liggende, bruker den ikke engang og enda er den irriterende :lol:

Bruker min inn i FBT Verve 12A monitorer og rett i PA, rett og slett herlig!

Link to comment
Share on other sites

Hører folk skryter veldig av detta Axe-greiene. Men det er et godt stykke over busjettet mitt kan du si. Er ikke Pro litt vassere enn x3?

EDIT:

Skjønte nå at det er en XT pro jeg har sett på. Og at det ikke er noe som bare heter POD pro. Men er de rackmonterte egentlig nøyaktig de samme som de vanlige bare at de har annen innpakning?

Edited by Tom Dooley
Link to comment
Share on other sites

Hører folk skryter veldig av detta Axe-greiene. Men det er et godt stykke over busjettet mitt kan du si. Er ikke Pro litt vassere enn x3?

EDIT:

Skjønte nå at det er en XT pro jeg har sett på. Og at det ikke er noe som bare heter POD pro. Men er de rackmonterte egentlig nøyaktig de samme som de vanlige bare at de har annen innpakning?

Mer features.

Men lyden er desverre den samme...

Pod Pro er tøff på noen higain ting, men hvis du skal bruke den som revygitarist så er den ikke så veldig alsidig.

Dårlige cleanlyder, og det kommer du sikkert til å trenge endel av da!

Xt har mye bedre cleanlyder enn den, men fortsatt ikke helt det store...

Pod Pro er rackutgaven av den første Poden, også har du Xt Pro og X3 Pro

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.