Web Analytics
Jump to content

Strat - lodding av output jack


Recommended Posts

Er HELT grønn på lodding, så tenkte at jeg så smått skulle begynne å utforske dette området :) Straten min er uten pickuper nå, men jeg fant et gammelt plekterbrett med en Hot Rails og pots. Alt dette er som det skal, så jeg trenger bare å ordne jacken. Hvordan gjør jeg dette? :)

Link to comment
Share on other sites

Hvis plekterbrettet ditt er ferdig loddet, noe jeg kanskje mistenker, lodder du bare de to kablene som går ut fra volumkontrollen fast til outputjacken. Hvilken en du lodder til hvilket punkt, spiller egentlig ikke den store rollen, men det er vanlig å lodde den som går fra det midterste beinet til tipen på jacken.

Er det mange loddepunkter på outputjacken din, kan det være greit å sette inn en jackplugg i den. Da ser du enkelt hvilke to ører du skal bruke.

Noen tips om lodding finner du her:

http://forum.gitarnorge.no/Hvordan-lodde-t16704.html

Link to comment
Share on other sites

Hm, det sitter ingen kabler på volumpoten :P Får se om jeg har en jack liggende, hvis ikke får jeg kjøpe en som gjør det så enkelt som mulig... Men det blir vel ikke før på lørdag, faens sommeråpningstider på musikksjappene her :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens gitar. Nå er alt på plass, men innser jo at jeg bør bytte ut den kinesiske Wilkinson-stolen med noe litt mer raffe saker. Plukket opp en pakke med aged deler i går (kontrollplate, jack-brønn, knotter, halsplate og diverse skruer). Bare å koble ledninger og sette på strenger, så blir det sus i serken. Om noen har en aged telestol liggende, hyl ut. 
  • For å lime på en sånn kant av abs plast , bør vel det først freses vekk tilsvarende som skal på igjen. Hvis ikke blir det noe rart med størrelsen.  Og bruke en varmepistol for å få det rundt de mindre hjørnene . Sikkert ikke det enkleste å få det pent, spesielt på et gjennomsiktig brett, men det lar seg nok gjøres.
  • Tipp-Ex   Neida. Jeg laget noen gjennomsiktige brett for mange år siden, og fikk en lignende (men ikke så skarp) effekt ved å matte kanten på brettet. Spørs hvor slak vinkelen på kanten er.
  • Jo, det som er der er en slags maling. Aner ikke hva det er, men det må jo ha vært mykt og påførbart og deretter herdet på noe vis. Skulle likt å visst hvilket materiale som er brukt.
  • Skulle jeg til å si også. Må jo være det absolutt enkleste.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.