Web Analytics
Jump to content

SE HER !!!!!!!!11


Mikke
 Share

Recommended Posts

HAr nå endelig planer om å kjøpe en ny gitar.... Har sånn ca bestemt meg for en Highway 1..... FEnder asså :wink:

Det eneste jeg er usikker på er fargen.... Er ikke 100% prosent sikker på hvilke farger den leveres i heller... Tror det er honeyblonde, crimson, ol. (husker ikke fler).......

82451

(funka bilde ? :P )

Tror jeg har bestemt meg for den mørkeste, crimson, tror jeg den heter.... Riktig ?? Hva ville dere valgt ??

Dette gjelder nå dere som er eldre enn 15/16 år... gjerne dere i 18 ++ alderen..... Er denne gitaren kul ?? JEg spiller blues/jazz og rock...., og når jeg først går for en fender har jeg pkaner om å beholde den en stund, men på denne stunden vokser jo jeg ganske mye, og endrer sikekrt meninger om ting og tang, så da kan det hende at jeg ikke lenger da liker crimson highway.... . Liker dere den..?? (da tenker jeg på utseende - ikke spillingen) Er det noe som der kunne tenke dere å hatt.. eller lånt...osv...??

Jeg vet at dette heller burde ligget i gitar delen av forumet, men jeg har en følelse av at det er flest som titter i musikk generellt, og jeg har ganske dårlig tid med dette, så jeg la den her.... vær så snill (lurte på "plz" men fant ut at det ble for homo... :P ) IKKE flytt den....

JEg har ikke lest gjennom det jeg har skrevet, for det har jeg ikek tid til på stående fot, så der for unnskylde skrivefeil el. 8)

Link to comment
Share on other sites

er vel ikke akkurat auto sensur på bilder LOL

Tenkte mest på at jeg skrev F-aen ta bilde, men jeg var ikke sikker på om det kom frem, da jeg har sett mange [sensurert] tidligere... Var dette autosensurert....... :lol: Men jeg skjlner.. lett å misforstå :wink:

Link to comment
Share on other sites

Det er jo mulig å få den i andre farger også da. Rød og Teal foreksempel. Jeg kjenner en som har en slik Highway 1 strat. Han kaller seg for Hatomte her på forumet. Personlig liker jeg ikke designet allverden. Det er helt OK, og ikke noe stygt med det, men den blir litt kjederlig syns jeg, og litt vanlig i og med at det er mange som har Fender fra før av ( selv om dette sier litt om merket :P ), men designet er veldig bra konstruert spillemessig. Men de har pen finish... F.eks den Røde. (PS: De er digge å spille på, og har fin lyd)

Link to comment
Share on other sites

Okay.... olaff.... Jeg kjenner også¨Håkon... men hvor gammel er du ?? Og hvilken farge er rød, når to av de over er rød---> Ja, jeg er fullt klar pver at det finnes teal også, men den liker jeg ikke så godt....

Link to comment
Share on other sites

For å hjelpe dere litt:

Olaff, SnilleMikke er Mikkel som gikk i pararellklassen din før.

SnilleMikke, Olaff er Magnus som gikk i pararellklassen din før. :lol:

Tror han snakker om den lyseste, det er ihvertfall den hatomte har. Det er den kuleste av rødfargene! :wink:

Link to comment
Share on other sites

Er det den du har Håkon ?? Trodde du hadde den mørkeste.... Hvilken er det som står på musikksenteret... i vinduet...?? det er en highway 1, men hvilken farge er det da, hvis crimson er den lyse røde....?? Hva heter den mørkerøde på bildet da ?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.