Web Analytics
Jump to content

Trommis søkes til Balkan-inspirert band i Oslo


Rakija
 Share

Recommended Posts

Vår trommis flytter til Danmark, 1. September. 2009. Vi har flere avtalte konserter i høst 2009, og håper å finne en dyktig og dedikert trommis innen da. Bandet skal spille 5 konserter med nåværende trommis, før han drar til Danmark. Da får du milighet å se hvordan bandet høres ut live.

Er du interessert? Ring eller send en epost, så kan vi avtale en møte / øving. Vi har tatt opp alle våre sanger. Du kan få CDen før du kommer på en eventuel øving.

Janko Radovanovic, Rakija

(+47) 95872873

info@rakijaband.com

www.rakijaband.com

Rakija er et balkanband utenom det vanlige. Det er også navnet på det berømte balkanske brennevinet. Begge versjonene av rakija vil varme deg langt inn i sjela, og gi deg en utholdelig trang til å danse, danse, danse!

Bandet Rakija ble startet i Oslo i 2007 av musikere med aner fra Norge og Serbia. De spiller tradisjonell folkemusikk fra Balkan i nye, friske arrangement med elementer fra blant annet rock og klassisk musikk.

Siden starten har Rakija etablert seg som ett populært og særegent liveband. De har spilt konserter på scener og klubber blant annet i Oslo, Bergen, Stavanger, Tønsberg og Drammen. De har inspirert folk til å kaste skjorta på balkanfest, mens tårer er blitt observert på akustiske konserter... Rakija formidler musikk og scenesjarm som appellerer til musikkglade i alle aldre.

For konsertdatoer, audio, video & info, besøk:

www.rakijaband.com

SAGT OM RAKIJA:

”Rakija er rett og slett navnet på en sort serbisk brennevin! Men det er også navnet på ensemblet som i kveld sang og spilte fengende, rytmiske og kraftfulle balkanske folkesanger, så stemningen i menighetssalen nærmest ”sto i taket”! Mange i salen sang med, mens noen satt og grått av inntrykkene den kraftfulle framførelsen gav.”

Hege Boman Grundekjøn, RøaKontakten, 13. februar 2008.

band_booking.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.