Web Analytics
Gå til innhold
Rakija

Trommis søkes til Balkan-inspirert band i Oslo

Anbefalte innlegg

Vår trommis flytter til Danmark, 1. September. 2009. Vi har flere avtalte konserter i høst 2009, og håper å finne en dyktig og dedikert trommis innen da. Bandet skal spille 5 konserter med nåværende trommis, før han drar til Danmark. Da får du milighet å se hvordan bandet høres ut live.

Er du interessert? Ring eller send en epost, så kan vi avtale en møte / øving. Vi har tatt opp alle våre sanger. Du kan få CDen før du kommer på en eventuel øving.

Janko Radovanovic, Rakija

(+47) 95872873

info@rakijaband.com

www.rakijaband.com

Rakija er et balkanband utenom det vanlige. Det er også navnet på det berømte balkanske brennevinet. Begge versjonene av rakija vil varme deg langt inn i sjela, og gi deg en utholdelig trang til å danse, danse, danse!

Bandet Rakija ble startet i Oslo i 2007 av musikere med aner fra Norge og Serbia. De spiller tradisjonell folkemusikk fra Balkan i nye, friske arrangement med elementer fra blant annet rock og klassisk musikk.

Siden starten har Rakija etablert seg som ett populært og særegent liveband. De har spilt konserter på scener og klubber blant annet i Oslo, Bergen, Stavanger, Tønsberg og Drammen. De har inspirert folk til å kaste skjorta på balkanfest, mens tårer er blitt observert på akustiske konserter... Rakija formidler musikk og scenesjarm som appellerer til musikkglade i alle aldre.

For konsertdatoer, audio, video & info, besøk:

www.rakijaband.com

SAGT OM RAKIJA:

”Rakija er rett og slett navnet på en sort serbisk brennevin! Men det er også navnet på ensemblet som i kveld sang og spilte fengende, rytmiske og kraftfulle balkanske folkesanger, så stemningen i menighetssalen nærmest ”sto i taket”! Mange i salen sang med, mens noen satt og grått av inntrykkene den kraftfulle framførelsen gav.”

Hege Boman Grundekjøn, RøaKontakten, 13. februar 2008.

band_booking.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.