Web Analytics
Jump to content

Dean Evo 60 - Noen som har erfaringer/synspunkter?


kroffer
 Share

Recommended Posts

Jeg går for tiden og leter etter min første el-gitar. Har ikke altformye penger å legge i det og ønsker en gitar som er såpass allsidig at jeg som ikke har spillt så lenge kan bruke den til å spille forskjellige ting på den.

I dag var jeg nede på Mario's og sjekket ut noen gitarer, blandt annet Epiphone Les Paul og litt diverse. Men når har seg sånn at de gutta har jo kjøpt opp hele Dean-partiet i nermest hele skandinavia, så de selger gitarene så billige som de vil! Derfor viste han meg en Dean Evo 60, den koster normalt 7000kr men jeg skulle få den for 3995, men siden de hadde en med skade på skulle jeg få den billigere. Så dette er absolutt en aktuell gitar. Men før jeg tar skrittet ut og kjøper den så lurer jeg på om noen av dere har noen erfaringer evnt synspunkter på en slik gitar?

121944.jpg

Nilsefix: Er ikke interessert i din mening hvis det går på at gitaren er stygg eller at den ikke er laget for ekte musikk eller hva enn du har å klage på bestandig :)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 38
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

P-90 er kjempebra greier. Spesielt hvis du spiller i band. De kutter gjennom det meste som single coils, men de har også kraften fra humbuckere. Jeg har fått solgt min nå, så kan jo anbefalle den gitaren der. Syntes ikke finishen/fargen er så fin, men det er meg. Go for it :)

Link to comment
Share on other sites

Du har det ja.. da trenger jeg ikke vurdere den lenger! Tror nesten jeg går for den der, ettersom P90 blir forklart slik så vil det jo si at jeg kan eksperimentere innen flere genre med den gitaren dær..

Link to comment
Share on other sites

Mest sannsynlig en 2000 modell ....tror betegnelsen "60" gikk ut da !

Laget på Samick fabrikken i Korea .... med andre ord Top of the Pops !!

antagelig 22 Jumbo frets

Rosewood fretboard

Mahogany Kropp

Halsen er 3 lags mahogany

P-90 pick-ups

Grover tuners

nypris for denne i 2000 var $450 !!

Sound1 fikk Dean lageret som Englund Musikk kjøpte for 1. år siden.

sannsynligvis kjøpt restlageret til Dean Europe for de fleste gitarene er 2000 og 2001 modeller ..... ikke noe negativt i det ..... er jo nye gitarer likevel ...... ikke sant :D

Godt valg Kroffer ...... meget godt valg !!

Har bare hørt positive ting om Evo !!

prut gitar'n ned til 3000,00 !!

Uansett driiit billig for en gitar i den klassen !! KANON :D

kan jo legge til bilde av toppmodellen av Evo !!

evo_special_select.jpg

$790

Link to comment
Share on other sites

Skal ikke lage noe oppstyr, spør bare av genuin interesse.

Hva er forskjellen på EVO 60 og EVO special select?

Samick fabrikken i Korea lager jo gitarer for utallige merker, hva gjør Dean modellene fra den fabrikken annerledes enn de andre?

Mulig du har informasjon om slikt, hvis ikke er det helt i orden. :)

Link to comment
Share on other sites

Dean Evo 60

Abalone inlays

P-90

Flame-top

Evo Special Select

MOP Hourglass inlays

Zebra Humbuckers

Quited-top

Det første jeg ser på bildene ........ noe mer er det sikkert, men det har jeg ikke i hode ....

Samick fabrikken lager for flere ja ... intet annet er påstått

Og de andre har sikkert like bra kvalitet som Dean ...

Samick fabrikken får år etter år priser for å lage gode kvalitets gitarer ..... muligens best i Asia ? det påstå's ! jeg vet ikke !

Link to comment
Share on other sites

Takk for svar :)

Men den jeg har tenkt å kjøpe er blå, helt sinnsykt blå, til og med hele baksiden er blå inkludert baksiden av halsen og hodet! Egentli veldi sært, men jeg syns det er kult. Ekte sukkertøy-blå. Vet ikke om det er medlitenhet eller noe som tiltrekker meg men noe er det :P

Nå skal det sies at de har bare den syke blåfargen og en slags gold-top som alternaltiv, og syns den goldtopen ble litt kjedeli uten plekterbrett og slikt.. Så går for den blåe.

Men mr Bungle: har du noen argumenter for å få presset den enda mer ned enn 3600 pga det bittelille hakket på baksia? Andre ting jeg burde se etter siden det er noen år siden den er produsert, halsen har slått seg eller noe?

Link to comment
Share on other sites

hmm...... igrunn ikke .... men jeg tror nok Sound1 ikke har tatt utgangspunktet i en Evo 60 når de sier at prisen er 7000,00 veilledende ......

Ville nok heller tro mellom 5 og 6000,00 ....

argumenter .... få serienr. så kan jeg søke på nøyaktig årsmodell .... men er ganske sikker på at det er en 2000 modell ...... selv om den er ubrukt .....

Får du ikke gitaren billigere så spør om de kan ta en skikkelig Setup av gitaren .... samt skifte strenger !!

Uansett Kroffer .... KANON bra kjøp .....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.