Web Analytics
Jump to content

Forslag til uvanlige pickups ønskes!


The Euphor
 Share

Recommended Posts

Tjo bing!

Har en gitar liggende, som med tid og stunder skal bli hel. Jeg har selv noen tanker om hvilke pickups jeg kan tenke meg å prøve, men - fant Lace Alumitone i dag, og da måtte jeg bruke litt tid på å finne ut hva det var. Morsomt, litt annerledes, fungerer sikkert mer enn bra nok. Så, er det noen andre forslag til hva som kan plasseres i min kommende fjonge gitar? Det er snakk om en humbucker og en single coil. I utgangspunktet er ikke gitaren ment for noen spesiell retning stilistisk sett, så alt er velkomment. Jeg er kanskje mest interessert i litt ukjente merker - kombinasjoner av DiMarzio er ikke dyrisk spennende lenger. ;)

Og ja, utseendet kan spille inn. Farger er alltid bra. :D

Link to comment
Share on other sites

Du kan få kjøpe en mysterypickup av meg. Er nok en ToneZone, men pga at jeg kjøpte brukt (selgeren, Ibanezer, mente det var ToneZone) og at det kun står DiMarzio under pickupen, kan man aldri vite.

Mye kabel. 300kr. :D

Link to comment
Share on other sites

DiMarzio, Seymour Duncan og Gibson. Spennende greier. :lol: Riktignok er P-rails et godt alternativ. Bakdelen er at jeg har ingen mulighet/ønsker om splitfunksjoner. Kun en pushpush til å foreta valg av pup.

Noen som husker hva de røde (blanke og sorte også) mikkene med ny teknologi kalles? Husker absolutt ingenting...

Link to comment
Share on other sites

DiMarzio, Seymour Duncan og Gibson. Spennende greier. :lol: Riktignok er P-rails et godt alternativ. Bakdelen er at jeg har ingen mulighet/ønsker om splitfunksjoner. Kun en pushpush til å foreta valg av pup.

Noen som husker hva de røde (blanke og sorte også) mikkene med ny teknologi kalles? Husker absolutt ingenting...

Det finnes noen av neodymium q-tuner, de er røde.

Edited by primitiveguitar
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.