Web Analytics
Jump to content

Jackson Warrior WRMG vs. WRXT


Saddlefall
 Share

Recommended Posts

Heisann, ny på forumet her!

Lurer på å kjøpe meg en ny gitar.. Har spillt i snart et år og har fra før av en glimrende Epiphone LP Standard, men lurer på en liten oppgradering. Har kikket litt rundt, og sett på en Jackson Warrior. Men så er spørsmålet.. budsjettet er ikke allverdens, så er det verdt 3000,- ekstra for en WRMG? Så vidt jeg kan se er det bare pickupsene som er forskjellige, er EMG 81/85 verdt 3000,- mer? Eller er det noen andre forskjeller som bør regnes med?

WRXT

WRMG

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil jo tro at EMG'ene er verdt prisen. Koster vel rundt 1500kr for et sett med EMG. Men her får du jo ferdigmontert og som nevnt så er det sikkert flere ting som er bedre med gitaren enn pickups.

Har du vurdert Ibanez Xiphos? Har hørt mye bra om de.

Link to comment
Share on other sites

På "papiret" ser jeg ikke noen annen forskjell en pickups. Men jeg har ikke tatt dem opp side om side da, bare flippa fra den ene til den andre :)

Uansett, ta en telefon til Marios og spør dem hva som er bedre/annerledes. Om det bare er pickups hadde jeg gått for den billigste, og tatt en evt. pickup-oppgradering i ettertid - da kan du jo velge hva som helst om du f.eks skulle foretrekke DiMarzio eller noe annet fremfor EMG.

Link to comment
Share on other sites

Er bedre treverk i den dyreste av dem, også.

Ofte er treverket bedre bearbeid også, tror jeg da.

Vet ikke om jackson er så veldig nøye på det,

men jeg har merka veldig stor forskjell på for eksempel halsene på forskjellige gitarer i LTD seriene,

og blandt en rekke av Ibanez RG`er, prestige eller ikke.

Men selvfølgelig har Ibanez ivertfall en del nevnte hals"typer".

Men vet ikke om Jackson utgir noen specs der?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.