Web Analytics
Jump to content

Destillert vann...


Zendo
 Share

Recommended Posts

Hei,

Jeg er usikker akkurat hvor jeg skal plassere dette emnet.

Jeg kjøpte meg nylig Planet Waves Humifidier produkt, men jeg har absolutt ingen anelse hvor jeg skal få tak i destillert vann.

Er det vanskelig gjennom gå en prosess for å skaffe dette vannet selv, eller er jeg nødt til å kjøpe det ett eller annet sted i butikken?

Hjelp hadde vært veldig fint! :)

Takk!

Link to comment
Share on other sites

Vil tro den luftfukteren ikke er laget i Norge. Norge har veldig rent vann i springen. Jeg ville brukt vann fra springen. Men det er dine dingser, så du må få bestemme selv. Dersom du finner ut hvorfor de anbefaler destillert vann bør det være greit å avgjøre om springvann holder mål eller ikke. :)

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for at dere svarte tilbake! :)

Yngtchie Blacksteen: Will do!

kristoffereide: Jeg bor desverre ikke i Narvik, så jeg har ingen muligheten til å stikke innom, men tusen takk for tilbudet! :)

Foo: Jeg leste ett eller annet sted at batterivann ikke holder nok, fordi mineralene fra vannene er tatt ut. Det er andre type prosesser som må gjennom gå for at det skal være fullt "destillert". Kanskje jeg tar feil, men rett meg opp om det er riktig eller galt! :)

The Euphor: Jeg har absolutt ingen anelser. Ifølge instruksjons boka, og planet waves sin forum side, så sier alle at mann må bruke destillert vann.

Jeg leste på Amazon reviews at hvis jeg ikke bruker destilert vannm så ender det med at svampen blir discolored. Jeg veit ikke om det er farlig

for svampen eller ikke. Kanskje effekten av fuktigheten til svampen blir redusert eller ødelagt?

Link to comment
Share on other sites

Jepp. Gitarfukteren har jo som jobb å alltid være fuktig, og hvis du bruker springvann blir det jo et bakterieparadis som fort blir fullt av mugg osv. Destillert vann inneholder jo ikke noen bakterier, og dermed skjer ikke det.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
I denne sammenhengen er det masse dritt i norsk drikkevann, ting som er helt uskadelige for oss mennesker, men som gitarfuktere ikke liker.

Kjøp batterivann på bensinstasjonen, du. Bruker du springvann vil denne gitarfukteren gå i stykker ganske fort.

Hm, etter å ha prøvd med norsk springvann i mange måneder, så tør jeg motsi deg på det. Er ikke spor av forkalkning engang.

Og noe bakterieparadis er det nok for god lufting, og for hurtig vannomløp til. Husk at vannet fordamper relativt kjapt i disse dingsene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.