Web Analytics
Jump to content

Hva trenger jeg?


Kian
 Share

Recommended Posts

Det absolutt nødvendige for å få ålreit gitarlyd til å ta opp via PC..

Jeg har nå: Epiphone Elite Les Paul Custom, DS-1 Pedal og Wah-Wah.. Og en haug med kabler da.

Hva trenger jeg for å ta opp nå? Det billigste for å få ålreit lydkvalitet inn på PC. Har et Audigy2 lydkort.. Vet ikke hvor bra det er til å ta opp med jeg?

Link to comment
Share on other sites

Kjører også Audigy 2, og det funker fett nok det lissom, ikke konge akkurat, men helt kurrant. Det har en mik inngang med preamp, så det skulle funker greit nok å smelle alt inn i den, men jeg tror ikke kvaliteten blir noe særlig. Så en mikser eller en preamp hadde gjort seg.

Link to comment
Share on other sites

En guitarport er billigere enn pod, og den låter helt kult. Har hørt den selv. Den koster 1700 tror jeg. En Pod koster 4700 (kanskje 2000 brukt) så man får mer for pengene...hvis du skal bruke den hovedsakelig i studio

Link to comment
Share on other sites

Får mer for pengene??

En guitarport låter tynnt og ekkelt , en pod xt (som du får for 3000 brukt , lite sannsynlig 2000) låter 10 ganger bedre.. så hvorfor ikke bare raspe deg opp 1300 kroner og få så sinnsykt mye bedre lyder enn det du får ... Takker for meg ..

jeg kjører Delta 66 , og Logic Platinum 5.5

Link to comment
Share on other sites

Line 6 greiene er suverene hvis du skal ta opp for "morro skyld", altså at selve gitarlyden ikke nødvendighvis spiller så stor rolle. (poden har fine lyd den, men det ikke "ekte varer")

Hvis du har et bra setup, som låter bra live eller i studio, så skaff deg en god mikk (standaren Shure sm57, eller en annen god mik) og en micpreamp, hvis ikke du bruker et i lydkortet). Dette er fortsatt den best måten å ta opp gitar på.

Selvfølgelig hvis du er på tynt budsjett, eller ikke har fra før av et "allright" oppsett, så er Guitarporten eller en pod VELDIG MYE FOR PENGA!..

..huff, har selv lyst på den guitarporten, men jeg trenger veldig mye småting som også har samme pris lapp som den. :(

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.