Web Analytics
Jump to content

Røyk en streng - rekker ikke bytte den ut med en gang


EspenG

Recommended Posts

Jeg klarte å ryke den tynne e-strengen i går kveld og tviler på om jeg rekker å få bytta den ut før tirsdag (skal bytte alle strengene fordi de er gamle og tenkte å vaske litt og slikt også og da gidder jeg ikke bruke penger på å bytte ut bare e-strengen to dager før jeg tar resten.

Men har dette noe særlig å si for gitaren, at den bare har 5 strenger i 2-3 dager? Er vel i så fall halsen som kunne reagert litt negativt på dette.

Link to comment
Share on other sites

http://www.thomann.de/se/harley_benton_valuestrings_010.htm :) .

Men har dette noe særlig å si for gitaren, at den bare har 5 strenger i 2-3 dager? Er vel i så fall halsen som kunne reagert litt negativt på dette.

Jag har aldrig hört att så skulle vara fallet och jag har aldrig varit med om att jag har märkt att det har påverkat någon av mina gitarrer.

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

Det går bra;) Hvorfor ikke bare skifte alt i dag egentlig:..?

Midt oppi flytting og er litt klønete til å skifte strenger, så vil helst ha litt god tid når jeg gjør det, hvis ikke blir det bare kluss.

Link to comment
Share on other sites

Det skal gå helt fint ja.

Du kan jo ta og bytte de 3 lyseste eller de 3 mørkeste strengene samtidig da.

Så tar du resten når du tar deg en kaffepause :P

hehe. Det kunne jeg selvsagt gjort, men det var det jeg gjorde sist også, og nå vil jeg gjerne ta av alle samtidig så jeg får vaska broa litt grundig. En liten sommerrengjøring har aldri skada noen :P

Link to comment
Share on other sites

Han spilte uten de strengene på Hovefestivalen i fjor hvert fall. Uavhengig av hvilken gitar han hadde i henda, så vidt jeg husker.

Roper han ikke da ut til hele verden at han ikke klarer å mute strenger han ikke spiller på? :P

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.