Web Analytics
Jump to content

Ibanez Zero Resistance Tremolo


Palle
 Share

Recommended Posts

Har en Ibanez S320 med ZR tremolo, og er kjempefornøyd!

Husker nesten ikke sist jeg måtte stemme den gitaren. Om en streng skulle ryke, så hølder den seg stemt likevel.

Og det er ikke noe tull med at den ikke går tilbake i rett posisjon når du slipper den.

Siden den henger på kulelager i stedet for kniv-egger, så tror jeg det blir mindre slitasje også, og dermed mer stabil over tid.

Anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en S470. Er enig i det som er skrevet.

Mye positivt, altså, men den er litt annerledes å bruke enn en vanlig knivtremolo. Den er litt "tregere" å betjene, og har litt annerledes motstand. Dessuten kan den ikke fluttre, jeg har i det minste ikke fått det til, men det er mulig min er satt opp for stramt. Vanvittig stabil er den i det minste, selv om det heller ikke er noe problem på en godt justert knivtremolo med skarpe kniver.

Link to comment
Share on other sites

En kamerat av meg har en S470 som jeg har spilt en del på, og må si meg enig i alt Castor sier. Den føles veldig "smooth", og jeg synes den er fin til vibrato og slikt. Veldig stabil, og den skal visstnok holde stemmingen selv om man ryker en streng (har ikke prøvd det selv). Også veldig praktisk at man kan stramme/slakke fjærene med å stille på et hjul som er tilgjengelig utenpå gitaren. Men den føles litt treg, og egner seg ikke til alle former for vibbarmakrobatikk, siden den ikke er like "spretten" som andre "floyd rose"-systemer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ser meg om etter en til Jazzmaster. Åpen for det meste i vintage reissue-landskapet, Vintera, MIJ/CIJ, AVRI, partso etc. Ikke Squier eller mex- varianter med humbucker eller "feil" plassering av trem. Liker farger og gjerne varianter som Lake placid Blue, ocean turquoise, ice Blue metallic, etc, men åpen for "kjedeligere" farger om resten av gitaren tikker alle boksene. Bryne
  • Alrighty then: Bestilte en Roctary fra Danmusikk på tirsdag, og den kom i går. Fikk testa den litt etter jobb, og den funker absolutt som ønsket. (dette er en helt annen pedal enn Electric Mistress, så skjønte ikke helt sammenligningen....?) Den gjør det den skal og litt mer. Det eneste minuset er at det skulle vært mulig å koble ut/inn oktavfunksjonen med fotbryter. Jeg ser at noen tech-heads på the interwebs har laget en hack for dette, men jeg er ikke slik anlagt. Fornøyd!
  • Det er en billig mikser, i utgangspunktet, men den gjør sikkert jobben. Alt etter hva man vil ha ut av den, selvsagt.
  • Nope. Men jeg har vært borti at noen har brukt skoletyggis for å klemme fast en løs leder til en output jack. Det funka det. Ei stund.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.