Web Analytics
Jump to content

Anbefal en flanger!


Konnis
 Share

Recommended Posts

Tror den er veldig ypperlig ja, men den koster jo spenn. :(

Hva med en helt basic Boss-flanger? BF-3 heter den vel. Duger den? Er en kar som vil selge meg en Japan-Boss-BF-3 til 800kr.. er ikke det litt drøyt for en brukt Boss-flanger?

Link to comment
Share on other sites

BF-2 kan hende, japan var det ihvertfall.

har tenkt litt på den Ibanezen og! Trenger ikke en ekstremt fancy flanger, legger heller mer penger i fuzz da.

Men jeg vipper egentlig mellom flanger og phaser; vet ikke helt hva jeg vil ha. Faen, nå skulle jeg bla opp en Rammstein-sang og en Saviours-sang som lydpreferanser, men finner ingen av dem :P Skal ihvertfall brukes til stoner/thrash metal. Er flanger mer utbredt enn phaser da?

Link to comment
Share on other sites

Ble møkkakeen på en BF-2 nå. Hvordan låter den med vreng, Aphelion?

Låter veldig tøft. Alt ettersom hvor du plasserer den (før/etter vreng) kan du få alt fra supermild flange til total jetfly-galskap :D Stiller du den riktig så låter den nesten som en chorus også. Meget anvendelig!

Og, ikke hør på Ataxia, du trenger BÅDE phaser og flanger! :D

Link to comment
Share on other sites

Apropos fuzz, gi meg noen lydklipp å gå etter :D

Har en Ibanez flanger (den gule, sier han - regner med han mener FL9, men han skal sende bilder så jeg blir sikker) på hånden for 600kr. Bra kjøp?

Edit: og skal ikke se bort ifra at begge får plass på pedalbrettet mitt... :D

Edit 2: da mener jeg flanger og phaser

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Ok, har noen priser dere enten skal si er bra eller dårlig :D

Ibanez FL9: 600kr + frakt (denne tror jeg er svært fin pris på)

Boss DD-6: 700kr + frakt (grei pris her og tror jeg)

MXR Phase 100: 700kr + frakt (ok?)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.