Web Analytics
Jump to content

Ny wahwah


Recommended Posts

Jeg skal kjøpe en ny wahwah pedal, men er ikke helt sikker.

Den mest vanlige er jo Dunlo Crybaby, men den har nesten alle, så jeg tenkte at jeg skulle gå for noe annet.

En brukt Fulltone kunne vrt av interesse, men de er litt dyre. Jeg har prøvd å finne noen brukt, men jeg finner ingen.

Jeg tenkte at jeg skulle bruke maks 1500kr.

Brukt er helt aktuelt.

Hva tror dere?

Link to comment
Share on other sites

Vet ikke helt om det er lyden jeg ser etter.

Kanskje du burde spesifisere hvordan lyd du er ute etter isåfall?

Selv lurer jeg på å kjøpe meg en ibanez wd7. Den har justeringsmuligheter samt at den kan aktiveres med å sette foten på den, noe som jeg synes er kjekt. Forholdsvis grei pris også!

Link to comment
Share on other sites

Anbefaler en TopTen2 av Wilson. Det er en klone av den grå Ibanez WH10 som bl.a. John Frusciante bruker. Syntes nå denne wah'en er helt sjef. Og den er ikke laget av plastikk sånn som originalen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ute etter en som passer bra til vreng og som har muligheter for å justere lyden.

Jeg har ikke så mye erfaring med wahwah pedaler, så jeg spør dere.

Ellers, har jeg tenkt på å kjøpe et multiefektbrett, med innebygd wahwah.

Er det noe å gå for?

Jeg har sett noen reviews av Ibanes WD, den virker veldig lett og praktisk å bruke, og på lyden virker helt grei

Edited by Guns N' Roses
Link to comment
Share on other sites

Selv lurer jeg på å kjøpe meg en ibanez wd7. Den har justeringsmuligheter samt at den kan aktiveres med å sette foten på den, noe som jeg synes er kjekt. Forholdsvis grei pris også!

Hej, testa den noga först. Jag hade en WD7. Problemet var att när man lyfte foten så hördes det väldigt tydligt när wah wah:n "stängdes av",. Det blev liksom ett litet hack i ljudet. Köp en Crybaby 95Q istället, den funkar mycket bättre om du vill slippa att trycka on/off på wah wah:n.

Link to comment
Share on other sites

Ikke for å kuppe tråden her altså, men jeg er også på utkikk etter en wah wah, men som har god vandring på frekvensområdet. Altså... Når jeg begynner å trykke pedalen ned så ønsker jeg at den skal begynne med å justere lyden omtrent umiddelbart, og vare til jeg har pedalen i bunn (nesten da. Må jo ha litt slingring i start og avsluttning). Det jeg har merket på de fleste stanard Wah wahene er at de har en EQ kurve som ser ut som en skarp spiss. Midt i føringen av pedalen så kommer det som gjør wah wah lyden, men vandringen på denne er så kort før det er "over".. Jeg ønsker at kurven fordeler seg mer utover føringen av pedalen..

Skjønner?

Kan noen komme tips til det?

Den skal også brukes med dist.

Link to comment
Share on other sites

Zakk Wylden er jo en vanlig wah, bare at den funker MYE bedre enn GCB-95 til vreng. ;)

Hadde den selv en stund og den funker som F***!

I tillegg til å funke bedre på vreng har den mye større sweep enn på den orginale crybabyen, dog er det ingen justeringsmuligheter.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.