Web Analytics
Jump to content

Mark Bass 250


-MB
 Share

Recommended Posts

Da dumper det en Mark Bass 250 med returadresse Köln i postkassa mi om noen dager! Jeg føler en nostalgisk glede som i hovedsak stammer fra første gangen jeg prøvde ut denne forsterkertypen. Dette var en Little Mark II; 250-ens storebror (i forhold til watt). Vi skulle holde skolekonsert på en forlatt øyskole i havet. Vil nesten påstå å si at vi hadde profesjonelt dugelig utstyr med oss; Pink Floyd-aktig lerret med prosjektor, mackie-høyttalere til for mye penger, skikkelig mikser, bra rekvisita-utstyr, skikkelig transport osv.

Likevel skulle man sett musikklæreren fra "velkomstkomitèen," i det han presenterte Brønnøysund kommunes store satsning innen kultur: 5000 kr mnd. i budsjett til musikkavdelingen på ungdomsskolen vi spilte på. Jeg ble nesten kvalm av å bevitne forskjellene på skolene i landet, og jeg skjønte fort hvorfor vi hadde blitt servert mugger med vann og konditorfarge i, i stedet for ordentlig saft som forfriskning.

Men der datt jeg ut, slik jeg pleier å gjøre når jeg skriver om ting som har hendt meg. Det jeg egentlig skal skrive, er at jeg altså fikk prøve ut denne fantastiske forsterkeren (Little Mark II, for dere som ikke husker). Denne rakkeren på maks 3 kg trøkket som en helvetesforvist jævel. Jeg har aldri hatt så god lyd før. Dette kan godt skyldes uerfarenhet, men damn! Dette er ikke rør; det var visst noen digitale greier med i bildet. Må prøves! Ta en titt her: http://www.markbass.it/products.php?lingua...t=1&vedi=69

Videre kan jeg anbefale www.musicstore.de - en fantastisk dog rotete nettbutikk. Her finner man hva man trenger, og det gjerne billigere enn i norge. For eksempel får man løse instrumentkabler til 6 kr meteren, og mye annet flott til halv pris i forhold til i Norge.

Link to comment
Share on other sites

Fet forsterker! Var et band som brukte en sånn på metalscenen på Musikkfest på lørdag, og det låt jævlig kult. Bassisten i bandet skal kjøpe seg forsterker, skal definitivt tipse ham om den. Er jo verdt det nesten utelukkende fordi den veier såpass lite!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.