Web Analytics
Jump to content

Mark Bass 250


-MB
 Share

Recommended Posts

Da dumper det en Mark Bass 250 med returadresse Köln i postkassa mi om noen dager! Jeg føler en nostalgisk glede som i hovedsak stammer fra første gangen jeg prøvde ut denne forsterkertypen. Dette var en Little Mark II; 250-ens storebror (i forhold til watt). Vi skulle holde skolekonsert på en forlatt øyskole i havet. Vil nesten påstå å si at vi hadde profesjonelt dugelig utstyr med oss; Pink Floyd-aktig lerret med prosjektor, mackie-høyttalere til for mye penger, skikkelig mikser, bra rekvisita-utstyr, skikkelig transport osv.

Likevel skulle man sett musikklæreren fra "velkomstkomitèen," i det han presenterte Brønnøysund kommunes store satsning innen kultur: 5000 kr mnd. i budsjett til musikkavdelingen på ungdomsskolen vi spilte på. Jeg ble nesten kvalm av å bevitne forskjellene på skolene i landet, og jeg skjønte fort hvorfor vi hadde blitt servert mugger med vann og konditorfarge i, i stedet for ordentlig saft som forfriskning.

Men der datt jeg ut, slik jeg pleier å gjøre når jeg skriver om ting som har hendt meg. Det jeg egentlig skal skrive, er at jeg altså fikk prøve ut denne fantastiske forsterkeren (Little Mark II, for dere som ikke husker). Denne rakkeren på maks 3 kg trøkket som en helvetesforvist jævel. Jeg har aldri hatt så god lyd før. Dette kan godt skyldes uerfarenhet, men damn! Dette er ikke rør; det var visst noen digitale greier med i bildet. Må prøves! Ta en titt her: http://www.markbass.it/products.php?lingua...t=1&vedi=69

Videre kan jeg anbefale www.musicstore.de - en fantastisk dog rotete nettbutikk. Her finner man hva man trenger, og det gjerne billigere enn i norge. For eksempel får man løse instrumentkabler til 6 kr meteren, og mye annet flott til halv pris i forhold til i Norge.

Link to comment
Share on other sites

Fet forsterker! Var et band som brukte en sånn på metalscenen på Musikkfest på lørdag, og det låt jævlig kult. Bassisten i bandet skal kjøpe seg forsterker, skal definitivt tipse ham om den. Er jo verdt det nesten utelukkende fordi den veier såpass lite!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
  • Gitarsynthen har nok bare blitt hjemmebrukt, og ser ny ut. Det har seg nå slik at elektronikk "står seg i hjel", altså, det kan slutte å virke selv om det bare har kost seg i esken sin og ikke blitt brukt.  Jeg har ikke testet denne på lenge, og derfor skrev jeg det slik.  Den blir selvsagt testet før jeg evt. forlanger penger for den. Pris? Hva vil du betale? En ny koster 9500, men den er verdt det du vil betale for den. Du trenger en hexpickup på gitaren din for å bruke den, og jeg ønsker å selge dette som en pakke.. Det å montere en GR55 slik at den virker, er et herk og en tålmodighetsprøve. Mitt tips er å kjøpe en gitar som pickupen er ferdig montert på, eller en Fender Roland G5. Den koster 10 000.. Send meg en PM, så sjekker jeg gitar, sustainerfunksjon, pickup, og det hele.  Halv pris er en grei tommelfingerregel på brukt musikkutstyr
  • Vær forsiktig, det er avhengighetsskapende å skifte pickups 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.