Web Analytics
Jump to content

Fjerne strenger fra FR-system, hva skal jeg passe på?


Konnis
 Share

Recommended Posts

Heisann! Tenkte å benytte dagen til å erstatte fjærene som står i Ibanezen min (da de ikke greier å holde på 10-46-strenger lenger... o__O)

Uansett, har kjøpt 3 heavyfjærer som jeg skal sette inn. Regner med at alt av strenger må av for at bridgen skal gå helt "ned", så det blir mulig å fjærne fjærene og sette på nye?

Hva annet burde jeg tenke på; må jeg sette opp gitaren på nytt etter å ha fjerna gamle fjærer og strenger? Det jeg er innstilt på, er å slakke den metallgreia som fjærene er festet i bak, og thats it :P

Link to comment
Share on other sites

Du slakker strengene sånn at broa går ned i kroppen, og så løsner du litt på skruene inni. Da tar du en fjær bort, og setter inn en ny. Sånn gjør du på alle strengene. Så setter du bare opp gitaren som vanlig.

Tro meg, du vil ikke fjerne alt fra floyden. Du får deg mange timers unødvendig arbeid.

Link to comment
Share on other sites

Uff, jaha ja... må intonasjon fikses og? Den syns jeg er litt kronglete... strengehøyde går greit, fjærene bak går greit, men det som har med halsen å gjøre begir jeg meg IKKE utpå :P

Må også nevne at samme strengetykkelse skal på, 10-46. Den var satt opp for 10-46 og alt var perfekt tidligere, men så prøvde jeg å stemme ned til Eb, så funka ikke det, så stemte jeg opp igjen, og nå vil ikke tremoloen jevne seg ut med kroppen lenger (trenger mer drag fra fjærene)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.