Web Analytics
Jump to content

Første bandøvelse coming up


DotShadow
 Share

Recommended Posts

Som emnetittelen foreslår så skal jeg og bandet snart ha vårt første øvelse sammen. Ingen av oss har spilt i band før, og jeg tenkte det kunne være fint å få litt tips fra noen som har litt mer peiling enn oss.

Noen som har noen gode tips til noen som skal begynne å spille sammen?

Sjangeren er Death Metal forresten, og vi har 2 gitarister, 1 bassist, 1 vokalist og 1 trommedasker.

Link to comment
Share on other sites

Tja. Et band er jo en sosial gruppering. Hva med å bruke to minutter på hver, for å gjøre seg kjent med ambisjonsnivå, hvor mye tid man er villig til å bruke på bandet, og slikt?

Finn et par låter dere kan øve på. Er det helt uforberdt, dere mangler grep/riff/tekster, så blir det jo bare masse spilling uten mål og mening.

Link to comment
Share on other sites

ja avtal en sang eller to som dere øver inn hver deres del på forhånd. ellers blir det bare rot, så kan dere jamme frem noen låter sammen etter dere har blitt litt kjent med hvordan dere spiller i lag. så kan dere presentere eventuelle ideer for hverandre på sikt. samspill er viktigst. låtskriving kommer på sikt.

Link to comment
Share on other sites

Enig med de to foregående. Avtal 1 låt (det holder til å begynne med.) som dere øver inn hver for dere på forhånd. Bruk tid på å få inn den låta 100%. Da har dere et fundament å gå videre på. En planløs "jamøving" kan fort drepe all inspirasjon til å fortsette, selv om det også kan være gøy hvis man kjenner hverandre godt musikalsk, og har en nogenlunde lik musikalsk plattform.

Link to comment
Share on other sites

Vi har allerede snakket en del sammen og vi har kommet fram til å spille Guardians of Asgaard av Amon Amarth. De fleste i bandet (untak - vokalisten) har sagt seg enige til å bruke store deler av sommerferien til detta prosjektet. Etter det har vi ikke planlagt annet enn at vi skal spille Moonshield av In Flames og en konsert vi skal spille på til neste år.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.