Web Analytics
Jump to content

Ny låt Bergs Inferno


Shreddhare
 Share

Recommended Posts

Hehe, det tror jeg så gjerne, men jeg tror det har mye med lyden og fraseringen. Sangen(e) i seg selv var knallbra. Jeg er veldig imponert over produksjonen, lyden er bare deilig.

Takker igjen, det hjelper på å spille inn ved Varangerfjorden ! Det er Hammond/synth/komponist Berg som produserer og ordner det tekniske..han er tilhenger av å panne litt spesielt..på One day in the life of God er jeg (gitar) pannet kl 14 til høyre, han selv kl 10 til venstre..og trommene er vel midt i :-)

På Dante er det jeg til venstre..litt signatursound det her.

Link to comment
Share on other sites

Han panner litt for spesielt etter min smak, sliter litt med lydbilder med hull i midten, men nok om det.

Du har en fantastisk gitarlyd! Ble helt betatt! Veldig bra! Hammondlydene ble litt synth. Beklager det. Det er ikke noe som kan erstatte en Leslie 760 når det gjelder størrelse på lyd.

Link to comment
Share on other sites

Han panner litt for spesielt etter min smak, sliter litt med lydbilder med hull i midten, men nok om det.

Du har en fantastisk gitarlyd! Ble helt betatt! Veldig bra! Hammondlydene ble litt synth. Beklager det. Det er ikke noe som kan erstatte en Leslie 760 når det gjelder størrelse på lyd.

Takk,Castorfiber,det varmet...mye :-)

Hammondlydene er ikke lett å få frem på opptak..det låter svæææært live, og et mareritt å få frem de rette frekvenser på gitaren gjennom

veggen av lyd.Ikke alltid lett å bli hørt,selv om volum hjelper på ! Det du hører er en Hammond C3 fra '73, og Leslie 142..samt en Hammond TR-40 som han kjører basslyden/basspedalene gjennom.

Ha en fin dag, ser ut som solen endelig har kommet til Vadsø :-)

Edited by Shreddhare
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Tror det er enklest og billigst å bestille rett fra nettsiden deres https://www.curtmangan.com/10-42-nickel-wound-set/ Jeg har ikke testet Curt Mangan selv, men har sett de får gode skussmål rundt om.
  • Beklager, jeg ser jeg var upresis. Jeg kunne tenke meg dette: * Bass-strenger fra et 009-sett * Diskantstrenger fra et 010-sett Takk for tips om å bestille fra strings and beyond. Hvor mye sånn omtrent koster det å få ting tilsendt derfra - det er vel både toll og frakt man må betale for?  Takk for tips, kan se etter dette merket. Fant ikke noe i Norge, men de har det sikkert på nettsiden Troll linket til.  Interessant. Det er jo ganske tynt, men kanskje prøver et slikt sett for å se hvordan det er. Takk for tips!
  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.