Web Analytics
Jump to content

Smerter i oppå honden


Opethmaniac
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg spilelr aktitivt, og øver 3-4 timer om dagen eller noe, varierer litt, men i det siste har jeg slitt med smerter oppå hondn min på høyrehonden, er et neon måte å forebygge dette, er det noe jeg gjør feil? Feil vinkler etc.

Link to comment
Share on other sites

Hvis honden din har vondt, burde du ta den med til dyrlegen.

Men seriøst, hvis du får vondt av å spille burde du bare prøve å variere stillingene dine

litt. hev eller senk gitaren, prøv å hvil den på det andre benet, hva som helst. Kan hende

du må gjøre en innsats for å slappe av også, vanskelig å si egentlig.

Link to comment
Share on other sites

Kan være senebetennelse i noen småsener i handbaken. Fikk det i jobbsammenheng. Dette går ikke over av seg selv og må medisineres. MEN det er ikke sikkert det er det du har

Link to comment
Share on other sites

Hei, jeg spilelr aktitivt, og øver 3-4 timer om dagen eller noe, varierer litt, men i det siste har jeg slitt med smerter oppå hondn min på høyrehonden, er et neon måte å forebygge dette, er det noe jeg gjør feil? Feil vinkler etc.

Pauser, spille mindre, perioder uten spilling, kutt ut pc'n og tren allsidig, gjerne yoga, for bedre sirkulasjon i armene, pust,holdning og ro.

Husk at medesinbruk kan sikkert hjelpe, men de fjerner ikke ÅRSAKEN til problemene!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.