Web Analytics
Jump to content

Hva slags gitar burde jeg skaffe?


Astor
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg er på utkikk etter en gitar som passer meg. (elektrisk)

Jeg liker veldig godt å spille punk som f.eks Sex pistols og alternativ rock som Linkin Park og white stripes.

Jeg synes også det er "lættis" å spille gamle 80 tals spill themer for moro skyld.

Jeg har allerede en helt svart Morgan elektrisk til 4000, men den begynner å bli "sliten", burde jeg skaffe ny eller bare modde den gamle? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Jeg ble aldri klokerer av å teste gitarer i nybegynnerfasen.

Syns da at det er best å ha noe å gå etter. Kan jo selvsagt teste gitarer, skader aldri. tvert imot.

Anbefaler man han noe, så har han mest sansynlig fått erfaring fra erfarne mennesker fremfor de i butikken som er ute etter å selge.

Men man slår ikke feil med både Les Paul og Fender strat med humbucker i birdge til den type musikk ihverfall. Begge veldig allsidige, godde rockegitarer som funker til det meste.

Som nevnt av Eivind A, er det litt fint å oppgi en pris så man vet hva man kan anbefale. Er jo mye å velge mellom.

Vil bare nevnte at viss du har tilstrekkelig med penger så er det lurt å invistere i en ok gitarforsterker også, da det har myye å si for lyden.

Link to comment
Share on other sites

Hej, om jag var dig så skulle jag ha testat ett gäng Les Paul:er. Jag är inte så jätteglad i min Epiphone Les Paul Standard men jag har en Epiphone Black Beauty som jag är nöjd med och en Epiphone Joe Perry Boneyard som är helt KANON. Jag har också en Jay Turser Les Paul som jag är väldigt nöjd med. Ich spiele punk rock. Testa många i butik, bestäm dig och sen köper du brukt (om du kan, testa det exemplaret du ska köpa). Välj en som du tycker är jiivligt snygg.

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.