Web Analytics
Jump to content

Hva slags gitar burde jeg skaffe?


Astor
 Share

Recommended Posts

Hei, jeg er på utkikk etter en gitar som passer meg. (elektrisk)

Jeg liker veldig godt å spille punk som f.eks Sex pistols og alternativ rock som Linkin Park og white stripes.

Jeg synes også det er "lættis" å spille gamle 80 tals spill themer for moro skyld.

Jeg har allerede en helt svart Morgan elektrisk til 4000, men den begynner å bli "sliten", burde jeg skaffe ny eller bare modde den gamle? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

Jeg ble aldri klokerer av å teste gitarer i nybegynnerfasen.

Syns da at det er best å ha noe å gå etter. Kan jo selvsagt teste gitarer, skader aldri. tvert imot.

Anbefaler man han noe, så har han mest sansynlig fått erfaring fra erfarne mennesker fremfor de i butikken som er ute etter å selge.

Men man slår ikke feil med både Les Paul og Fender strat med humbucker i birdge til den type musikk ihverfall. Begge veldig allsidige, godde rockegitarer som funker til det meste.

Som nevnt av Eivind A, er det litt fint å oppgi en pris så man vet hva man kan anbefale. Er jo mye å velge mellom.

Vil bare nevnte at viss du har tilstrekkelig med penger så er det lurt å invistere i en ok gitarforsterker også, da det har myye å si for lyden.

Link to comment
Share on other sites

Hej, om jag var dig så skulle jag ha testat ett gäng Les Paul:er. Jag är inte så jätteglad i min Epiphone Les Paul Standard men jag har en Epiphone Black Beauty som jag är nöjd med och en Epiphone Joe Perry Boneyard som är helt KANON. Jag har också en Jay Turser Les Paul som jag är väldigt nöjd med. Ich spiele punk rock. Testa många i butik, bestäm dig och sen köper du brukt (om du kan, testa det exemplaret du ska köpa). Välj en som du tycker är jiivligt snygg.

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.